Uudenkaupungin soittokierros ikäihmisille etenee suunnitelman mukaisesti

Puhelin vanhuksen kädessä.

Uudenkaupungin vanhustenpalvelujen soittokierros yli 80-vuotiaille uusikaupunkilaisille on viety onnistuneesti läpi. Kaiken kaikkiaan vanhusten palvelujen henkilökunta kontaktoi lähes 700 kotonaan asuvaa ikäihmistä. Vain muutamia yli 80-vuotiaita ei ole vielä saatu tavoitettua.

- Palaute ikäihmisiltä on ollut erittäin positiivista. Soittokierroksen aikana on jaettu neuvoja ja ohjeita, kuunneltu huolia ja selvitetty avun tarvetta. Asiointiapua on järjestetty kaikille sitä tarvinneille, kuvailee vanhustyön johtaja Kirsi Routi-Pitkänen.

Soittokierrosta jatketaan nyt seuraavalle ikäryhmälle. Toukokuun loppuun mennessä on tavoitteena soittaa kaikille 75-79-vuotiaille kotonaan asuville uusikaupunkilaisille, jotka eivät ole säännöllisen kotihoidon asiakkaita. Soittokierroksen tavoitteena on varmistaa, että jokainen vanhus saa poikkeusoloissa tarvitsemansa avun.

Lisätietoja:
vanhustyön johtaja