Uudenkaupungin lukion kevätjuhlajärjestelyt

Omenapuun kukkia.
Uudenkaupungin lukiossa lukukauden päättymistä juhlistetaan poikkeusjärjestelyin. Lukukauden 2019-2020 päättymisen juhlistaminen toteutetaan lukiossa videotaltiointina, joka julkaistaan Uudenkaupungin YouTube-kanavalla lauantaina klo 11.00. Taltioinnissa on aineksia perinteisestä yo-juhlasta. Se sisältää musiikkiesityksiä, stipendien saajien julkistuksen, tervehdyksen vaihto-opiskelija Sofia Soroceanulta ja rehtorin puheen, johon sisältyy ylioppilaaksi julistus. Taltiointi on vapaasti katseltavissa kaupungin YouTube-kanavalla.  (Linkki aktivoituu 30.5. klo 11)

Ylioppilastutkintotodistus ja lukion päättötodistus postitetaan uusille ylioppilaille kotiin, ellei ylioppilas nouda todistusta kansliasta.

Suosituksen mukaisesti syyslukukauden alettua lauantaina 29.8. klo 11 Uudenkaupungin lukio juhlistaa uusia ylioppilaita lakkiaisjuhlassa, josta tiedotetaan tarkemmin lukukauden alussa.