Uudenkaupungin kaupungin uusi intranet Frami tuo tehoa sisäiseen viestintään

Näyttökuva intran etusivulta.
Uudenkaupungin kaupunki on avannut koko henkilöstön käyttöön uuden SharePoint-pohjaisen intranetin. Nimikilpailun perusteella Framiksi kastetun intran tavoitteena on modernisoida työn tekemisen tapoja, tukea henkilöstöä työssään sekä lisätä vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä.

Uusi intranet on rakennettu kaupungin sisäisenä työnä Office 365 -pilvipalveluihin kuuluvan SharePointin moderneille julkaisusivustoille. Yhdessä nykyaikaisten ryhmätyöpalvelujen kanssa, Frami mahdollistaa tehokkaan sisäisen viestinnän sekä sujuvan digitaalisen työskentelyn millä tahansa laitteella, ajasta ja paikasta riippumatta.

Intranet toimii henkilöstön digitaalisen työympäristön keskuksena, jonka kautta pääsee käsiksi kaikkiin tärkeisiin tietoihin ja työvälineisiin. Office 365 -palvelupaketin ja modernin intran avulla kaupungin henkilöstön työskentely voikin siirtyä yhä enemmän pilveen.

Lisätietoja:

Iida Huhtala