Uudenkaupungin kaupungin kesätyöpaikat haettavissa

Uudenkaupungin kaupunki työllistää jälleen tulevana kesänä nuoria omiin toimipisteisiinsä. Paikkoja on jaossa 80 ja niihin voi hakea 8.-21.3.2019. Kesätyöpaikkoja on tarjolla mm. päiväkodeissa, vanhainkodeissa, museossa, kirjastossa, kulttuuripalveluissa, vihertoimessa, kiinteistönhoidossa, puhdistuspalveluissa ja ruokapalveluissa.

Kaupungin kesätyöpaikkaa voivat hakea Uudessakaupungissa kirjoilla olevat 1.9.2001 – 31.12.2003 välisenä aikana syntyneet koululaiset ja opiskelijat. Kesätöiden saajat arvotaan ja heidän sijoittamisessaan toimipisteisiin pyritään huomioimaan hakemuksessa esitetyt toiveet.

Hakemukset tulee palauttaa 21.3. klo 15.00 mennessä sähköpostin liitteenä osoitteeseen anne.ruotsalainen@uusikaupunki.fi tai seuraaviin kaupungin toimipisteisiin: yhteispalvelupiste Passari (Rauhankatu 10), nuoriso ja liikuntapalvelut (uimahallin ala-aula, Koulupolku 5), Nuorisotalo Vantti (Vuorikatu 11), Kalannin Nuokkari (Urheilutie 2) tai kaupungin virastotalo/henkilöstöpalvelut (Välskärintie 2 C, 4 krs.).

Paperisia hakemuslomakkeita saatavilla yllä mainituissa paikossa 8.3. alkaen.

Jos palautat hakemuksen sähköpostin liitteenä, niin tallenna täytetty hakemus täyttämisen jälkeen jollain nimellä esim. tiekoneen työpöydälle ja liitä hakemus vasta tallentamisen jälkeen hakemus sähköpostin liitteeksi. Muuten hakemus tulee tyhjänä eikä siihen ole tallentunut mitään täytettyjä tietoja.

Virallinen hakuilmoitus

Lisätietoja: