Uudenkaupungin kaupungin järjestämät ja tukemat nuorten kesätyöpaikat vuonna 2019

Yritystukipaikat (90 kpl)

• Nuorille, jotka ovat syntyneet 1.1.1999 – 31.12.2003.
  • Hakuaika yritystukipaikkoihin on 8.2. – 31.5.2019.
  • Tuen määrä yritykselle on 52 %:a nuorelle maksetusta bruttopalkasta, kuitenkin enintään 300 euroa/nuori.
  • Nuoret hakevat itse yritystukipaikkansa.
  • Yritystukipaikkojen haku alkaa 8.2.2019
  • Yritystukipaikkojen haku päättyy 31.5.2019
Virallinen hakuilmoitus kesätyöt 2019 yritystuki

Yritystukisopimus 2019

Uudenkaupungin kaupungin oman organisaation paikat (80 kpl)

• Kaupungin oman organisaation kesätyöpaikkoihin tuli hakemuksia määräaikaan mennessä 99 kpl (21.3.2019).
  • Kesätöitä sai tänä vuonna 82 nuorta, jotka eivät ole olleet aikaisemmin Uudenkaupungin kaupungin henkilöstöpalvelujen järjestämissä kesätöissä. Etusijalla olivat ne nuoret, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Uudenkaupungin kaupungin henkilöstöpalvelujen järjestämissä kesätöissä.
  • Hakijoista 16 nuorta oli ollut aikaisemmin kaupungin kesätöissä, joten nämä nuoret ovat varasijalla mahdollisten peruutusten varalle.
  • Lisäksi yksi hakijoista ei täyttänyt annettuja hakuehtoja.
  • Kaikille kesätöitä hakeneille ilmoitetaan kirjeellä saiko kesätöitä vai onko varalla (kirjeet lähtevät 11.4.2019).
  • Kesätöitä saaneiden kirjeissä ilmoitetaan mm. työjakso, työpiste ja palveluyksikön esimies/yhteyshenkilö (ja hänen yhteystietonsa) sekä annetaan ohjeet keneen otetaan yhteyttä ja mihin mennessä.
Kiitos kaikille kesätöitä hakeneilla!

Lisätietoja kesätöistä antaa henkilöstöpalvelut/työllisyysasiainsihteeri Anne Ruotsalainen

anne.ruotsalainen@uusikaupunki.fi tai puh. 050 561 3746.

Henkilöstöpalvelut

Nuoret