Uudenkaupungin internetkarttapalvelussa uutta aineistoa

Karttapalvelussa uusia palvelukohteita
Karttapalvelun hakukohteisiin on syksyn aikana lisätty muutamia uusia palvelukohteita.  Uusia kohteita ovat lintutornit, matkailuneuvonnat, roska-astiat, koirankakkapussiautomaatit, veneluiskat sekä retkeily- ja pienvenesatamat.
Palveluhaun kohteet saat näkyville klikkaamalla ensin hakupalkin alaspäin osoittavaa nuolta ja valitsemalla 'Palveluhaku'.  Palveluhaun kohteet ovat osittain samoja kuin karttatasoissa, mutta osa kohteista näkyy vain palveluhakulistan kautta.
Mobiilisivulla palveluhaun kohteet ja luokat löytyvät vain hakukentän kautta.

Kannattaa käydä tutustumassa  mitä kaikkea karttapalvelusta jo löytyy.
Linkki karttapalveluun tästä.
(Linkki  kartat  löytyy myös kaupungin nettisivujen yläpalkista sekä  aivan alhaalta pikalinkeistä.)

Lisätietoa internetkarttapalvelusta  sekä  yhteystiedot  ovat luettavissa  nettisivuiltamme  Kartat ja paikkatieto / Internetkarttapalvelu.
Ja haluamme tietysti kehittää internetkarttapalveluamme edelleen monipuolisemmaksi, joten hyvät kehitystoiveet ovat tervetulleita.