Liikunta

Ulkojäiden ja latujen tilanne

Information about the conditions of ice skating and ski tracks

Tällä sivulla voi seurata sekä Uudenkaupungin ulkojäiden että latujen tilannetta. (Päivitetty 12.4.2022)

HUOM! Laduilla lenkkeily ja koirien ulkoiluttaminen on kiellettyä hiihtokauden aikana.

Pieniä lapsia varten on tehty latuja Sorvakkoon Venerannan (Salmeri) pysäköintialueen läheisyyteen pellolle (karttalinkki). Näillä laduilla pääsevät perheen pienimmät harjoittelemaan hiihtoa rauhassa.

Luistelu- ja hiihtovuorokaudet kaudella 2021-2022:
Luistinradat  72 vrk (10.03.2022)
Ladut  60 vrk (17.03.2022)

Ulkojäiden kunnosta tai tilanteesta voi arkisin (7:00 - 15:30) tiedustella: puh. 050 5733782

Avoimet luistinradat/Open ice skating tracks:

Suljetut luistinradat/Closed ice skating tracks

Pyhämaa Kammela
Haapaniemi
Pyhämaa kk
Kalanti yläkoulu
Kalanti Männäinen
Lokalahti
Hakametsä
Pietola
Saarnisto
Hallu
Ruokola
Salmi
Sorvakko
Käätyjärvi (retkiluistelu)

Ladut:
Seuraa meitä Sports Trackerissa! Saat tiedon keskusta-alueen ajetuista laduista puhelimeesi, lataamalla sovelluksen ja tulemalla meille kaveriksi.
Pääset katsomaan Sports Trackeria TÄSTÄ LINKISTÄ!

Avoinna olevat ladut ja hiihtotapa/
Open ski tracks:

Suljetut ladut /
Closed ski tracks:

Saarnisto P/V "Takalenkki" 2 km  (yhteys Kivimäen latuun; yhteispituus 4,2 km)
Sorvakko P/V 3,6 km ja 4,6 km
Kalanti P/V 1,3 km
Käätyjärvi P/V n. 1,5 km
Hiun-aukko P/V n. 6 km
Lasamäki P/V 1,8 km
Hakametsä, pururata 1 km
Pyhämaa P/V 1,8 km
Lokalahti, pururata P/V 1 km
Lokalahti, perinteisen 5 km latu lähtee myös urheilukentältä koululle ja peltoaukealle.

Vakka-Suomen Latu tekee lumitilanteen salliessa ladut golfkentän alueelle, katso tilanne Vakka-Suomen Ladun nettisivuilta >

Lisäinfoa kaupungin laduista ja luistinradoista, mm. reittien pituudet, valaistukset ym. on luettavissa liikuntapalvelujen nettisivuilta