Liikunta

Ulkojäiden ja latujen tilanne

Tällä sivulla voi seurata sekä Uudenkaupungin ulkojäiden että latujen tilannetta. (Päivitetty 1.03.2021)

Valitettavasti koronatilanne on johtanut ulkojäiden pukukoppien sulkemiseen.

HUOM! Laduilla lenkkeily ja koirien ulkoiluttaminen on kiellettyä hiihtokauden aikana.

Pieniä lapsia varten on tehty latuja jäähallin päätyyn (karttalinkki) sekä Sorvakkoon Venerannan (Salmeri) pysäköintialueen läheisyyteen pellolle (karttalinkki). Näillä laduilla pääsevät perheen pienimmät harjoittelemaan hiihtoa rauhassa.

Luistelu- ja hiihtovuorokaudet kaudella 2020-2021:
Luistinradat  40 vrk
Ladut  38 vrk

Ulkojäiden kunnosta tai tilanteesta voi arkisin (7:00 - 15:30) tiedustella: puh. 050 5733782

Avoimet luistinradat:

Suljetut luistinradat:

Haapaniemi
Hakametsä
Pietola
Pyhämaa kk
Ruokola
Saarnisto
Salmi
Sorvakko
Käätyjärvi (retkiluistelu)
Kalanti Männäinen
Kalanti yläkoulu
Kalanti Hallu
Kalanti Lahti
Pyhämaa Kammela
Lokalahti

Ladut:
Seuraa meitä Sports Trackerissa! Saat tiedon keskusta-alueen ajetuista laduista puhelimeesi, lataamalla sovelluksen ja tulemalla meille kaveriksi.
Pääset katsomaan Sports Trackeria TÄSTÄ LINKISTÄ!

Avoinna olevat ladut ja hiihtotapa:

Suljetut ladut:

Pyhämaa P/V 1,8 km
Kalanti P/V 1,3 km
Lokalahti, pururata P 1 km,
Lokalahti, perinteisen 5 km latu lähtee myös urheilukentältä koululle ja peltoaukealle
Sorvakko P/V 3,6 km ja 4,6 km (Huomio! Katso Sportstracker!)
Saarnisto P/V (yhteys Kivimäen latuun; yhteispituus 4,2 km). (Huomio! Katso Sportstracker!)
Lasamäki P/V 1,8 km
Hakametsä, pururata 1 km
Käätyjärvi P/V n. 1,5 km
Hiun-aukko P/V n. 6 km