Liikunta

Ulkojäiden ja latujen tilanne

Information about the conditions of ice skating and ski tracks

Tällä sivulla voi seurata sekä Uudenkaupungin ulkojäiden että latujen tilannetta. (Päivitetty 24.1.2022)

HUOM! Laduilla lenkkeily ja koirien ulkoiluttaminen on kiellettyä hiihtokauden aikana.

Pieniä lapsia varten on tehty latuja Sorvakkoon Venerannan (Salmeri) pysäköintialueen läheisyyteen pellolle (karttalinkki). Näillä laduilla pääsevät perheen pienimmät harjoittelemaan hiihtoa rauhassa. (suljettu)

Luistelu- ja hiihtovuorokaudet kaudella 2021-2022:
Luistinradat  44 vrk (24.01.2022)
Ladut  16 vrk (24.01.2022)

Ulkojäiden kunnosta tai tilanteesta voi arkisin (7:00 - 15:30) tiedustella: puh. 050 5733782

Avoimet luistinradat/Open ice skating tracks:

Haapaniemi
Hallu
Pyhämaa Kammela
Pyhämaa kk
Lokalahti

Suljetut luistinradat/Closed ice skating tracks

Saarnisto
Kalanti Männäinen
Kalanti yläkoulu
Hakametsä
Pietola
Ruokola
Salmi
Sorvakko
Käätyjärvi (retkiluistelu)

Ladut:
Seuraa meitä Sports Trackerissa! Saat tiedon keskusta-alueen ajetuista laduista puhelimeesi, lataamalla sovelluksen ja tulemalla meille kaveriksi.
Pääset katsomaan Sports Trackeria TÄSTÄ LINKISTÄ!

Avoinna olevat ladut ja hiihtotapa/
Open ski tracks:

Kalanti P/V 1,3 km
Saarnisto P/V 2 km "Takalenkki" 2 km vapaa ajettu, perinteinen ei! (yhteys Kivimäen latuun; yhteispituus 4,2 km-> koko lenkki ei kunnossa)
Käätyjärvi P/V n. 1,5 km
Sorvakko P/V 3,6 km ja 4,6 km

Suljetut ladut /
Closed ski tracks:

Hiun-aukko P/V n. 6 km
Pyhämaa P/V 1,8 km
Lokalahti, perinteisen 5 km latu lähtee myös urheilukentältä koululle ja peltoaukealle. (Ei koululle toistaiseksi.)
Lokalahti, pururata P 1 km
Lasamäki P/V 1,8 km
Hakametsä, pururata 1 km

Vakka-Suomen Latu tekee lumitilanteen salliessa ladut golfkentän alueelle, katso tilanne Vakka-Suomen Ladun nettisivuilta >