Ukipolis hakee toimitusjohtajaa

Ukipolis Oy hakee nyt toimitusjohtajaa. Hae paikkaa 3.2.2020 mennessä.

Ukipolis Oy toimii Vakka-Suomen seudun kehittämisyhtiönä. Yhtiö tarjoaa yritysneuvontaa alkaville yrityksille ja liiketoiminnan kehittämispalveluja ensisijaisesti hankkeiden kautta. Yhtiön omistavat Uudenkaupungin ja Laitilan kaupungit sekä Pyhärannan, Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin kunnat. Seudun kärkialoja ovat teollisuus, alkutuotanto ja elintarvikejalostus sekä matkailu.

Ukipolis hakee toimitusjohtajaa.

Yhtiö toimii hankepohjaisesti ja toimitusjohtaja osallistuu hankkeisiin ja toimii myös projektipäällikkönä. Yhtiö voi tarjota myös maksullisia liiketoiminnan kehittämispalveluja, jotka voivat kuulua toimitusjohtajan tehtäviin.  Yhtiöllä on käynnissä ja hakuvaiheessa useita hankkeita. Toimitusjohtajalta odotamme osaamista yritysten liiketoiminnan kehittämisestä, aktiivista kehittämisotetta, hankerahoituksen tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja verkottumistaitoja.

Lisätiedot: hallituksen puheenjohtaja Atso Vainio, puh. 040 567 5047 ja toimitusjohtaja Raimo Rantanen, puh. 040 5464 100

Hakemukset viimeistään 3.2.2020 osoitteeseen info@ukipolis.fi