Ukikyydin palveluaikoihin pieni muutos

Ukikyydin sininen auto

Ukikyydin palveluaikoihin on tulossa pieni muutos. Ukikyyti liikennöi maanantaista 5.9. alkaen ma–pe klo 6.15–21 ja lauantain aikataulut pysyvät ennallaan klo 10–14. Ukikyydin palvelualue laajeni kesällä koskemaan myös Kalannin keskustaajamaa ja laajennoksia tehtiin myös Sundholman alueella. Palvelualueeseen ei tällä hetkellä ole tulossa muutoksia.

Ukikyyti on niin sanottu kutsukyytipalvelu eli joukkoliikennettä asiakkaiden omien reittien ja aikataulujen mukaan. Ukikyydin reitit muodostetaan automaattisesti samaan aikaan ja samaan suuntaan kyydin tilanneiden asiakkaiden tilausten perusteella. Tilauksen voi tehdä joko Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksella tai soittamalla asiakaspalveluun.

Lisätietoja:

Linkki Ukikyydin omalle sivulle > tästä

Leena Arvela-Hellén, Uudenkaupungin kaupunki, kaupunginarkkitehti, 050 074 3087, leena.arvela-hellen@uusikaupunki.fi
Johanna Taskinen, kehityspäällikkö, Oy Matkahuolto Ab, 040 757 3284, johanna.taskinen@matkahuolto.fi

Ukikyydin palvelun tuottaa Uudenkaupungin kaupunki.
Kutsuliikenteen tilaus- ja reititysjärjestelmän Uudellekaupungille toimittaa Matkahuolto.
Ukikyytiä liikennöi pilotin aikana LS-Liikennelinjat Oy.
Palvelukokeiluun on saatu avustusta Varsinais-Suomen ELY-keskukselta.