Uki Outlet tuo huippubrändit kaupungin keskustaan

Sinivalkoinen Outlet tunnus
Maanantaina 16.5. Uudenkaupungin keskustassa aukeava Uki Outlet kerää saman katon alle kymmeniä laadukkaita brändejä ja jopa tuhansia tuotteita. Kesän ajan palvelevassa myymälässä on sekä paikallisten että muualta tulevien yritysten tuotteita. 
 
Yhteisestä myymäläkonseptista innostuivat lukuisat tunnetut brändit, kuten Lumene, Luin Living, Melli EcoDesing ja Globe Hope. 
 
Uki Outlet on yksi konkreettinen toimi keskusta-alueen elävöittämiseksi. Myymälän henkilöstö odottaa innolla asiakkaita kauempaakin ostoksille ja tutustumaan kaupunkiin!
 
Outlet-myymälä on mahdollisimman keskeisellä paikalla, jotta se olisi helposti sekä paikallisten että turistien löydettävissä. Sopiva tila löytyi Koulukadulta, K-market Pikkuherkun alakerrasta. Samassa rakennuksessa toimivat myös Luontaistuotekauppa Aito, Pizzeria Riviera ja Bar m’Uki.
 
Kulku myymälään on marketin pääovista. 
 
Myymälään pääsee myös lastenvaunuilla ja pyörätuolilla. Esteetön kulku on rakennuksen takakautta. Outletiin voi ottaa etukäteen puhelimitse yhteyttä, niin myyjät tulevat avaamaan takaoven. 
 
Elinkeinopalvelut on valmistellut Uki Outletin avaamista on yhdessä Novidan opiskelijoiden kanssa. Muutama nuori työllistyy myymälään koko kesäksi. 
 
Uki Outlet on avoinna joka päivä koko kesän ajan, aina elokuun puoliväliin saakka. Myymälä palvelee päivittäin klo 10-18, heinäkuussa 10-20. 
 
Outlet-myymälässä maksuvälineenä käy ainoastaan pankki- ja luottokortit. 
 
Tapaamisiin Outletissa!