Suomi
Uusikaupunki 400

Uki 400 Pop -konsertti nuorille kesäkuussa

Uudenkaupungin kaupunki järjestää 400-vuotisjuhlansa kunniaksi kesäisen puistokonsertin nuorille lauantaina 10.6. klo 21 alkaen. Konsertin kesto on n. 1 tunti.

Konsertti järjestetään kaupunginlahden rannalla Merefesti-alueella ns. Sirkuskentän ja Leijonapuiston alueella. Tapahtumaan on vapaa pääsy peruskoululaisille, lukiolaisille ja Novidan opiskelijoille. Kyseisiin ikäryhmiin kuuluvat uusikaupunkilaiset lapset/nuoret ovat oikeutettuja yhteen henkilökohtaiseen vapaalippuun ja 1-7 lk:n oppilaille annetaan myös yksi huoltajan vapaalippu.

Lipun/liput voi noutaa nimellään Yhteispalvelupiste Passarista (Rauhankatu 4 ).
Passarin aukioloajat 31.5 asti klo 9-17 ja 1.6 alkaen klo 9-16.30. Noutaja saa lipun/liput nimellään ja hänen on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä (Kela-kortti riittää). Liput ovat jakelussa ajalla 12.5. - 8.6.


Lippu tulee vaihtaa rannekkeeksi Merefesti-lipunmyyntipisteessä (os. Sorvakon rantatie) lauantaina 10.6. klo 10-21 välisenä aikana.

Konsertissa esiintyy mm. Rakkauden kesä ja Elefantin paino -hiteistään tunnettu ihastuttava Ellinoora

Ellinoora on 23-vuotias uuden sukupolven pop-artisti. Hän herätti levy-yhtiöiden kiinnostuksen poikkeuksellisella äänellään vuonna 2011 ja solmi levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa tuolloin vasta 17-vuotiaana.

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora nousi koko kansan tietoisuuteen hitillään Carrie, joka nousi niin Spotifyn kuin radioidenkin soittolistojen kärkeen. Keväällä 2016 julkaistu Leijonakuningas räjäytti lopullisesti potin. Syyskuussa 2016 julkaistu Elefantin paino sai heti suuren suosion ja nousikin Spotifyssa sijalle #1. Kaikki nämä kappaleet ovat myynti- ja kuuntelumäärillään ylittäneet platinarajan. Debyyttialbumi Villi lapsi julkaistiin 16.9.2016. Albumi on myynyt platinaa ja saanut ylistystä monelta eri suunnalta. Upea vuosi toi mukanaan tämän kaiken lisäksi neljä kappaletta Emma-ehdokkuuksia.

Toista levyään työstävä Ellinoora on oman tuotantonsa lisäksi tehnyt kirjoittajana yhteistyötä mm. JVG:n kanssa platinaa striimanneessa kappaleessa “Sitä säät mitä tilaat”. Tuorein julkaisu Roope Salminen & Koirat feat Ellinoora –  Tanssi se ulos – biisissä kuullaan myös Ellinooran käsialaa. Lisäksi hän on tehnyt kappaleita mm. Kaija Koolle ja Stigille.

Ellinoora ei ole pelkästään lahjakas laulaja-lauluntekijä vaan myös valovoimainen ja tunteikas live-esiintyjä. Ellinoora bändeineen on valloittanut Villi lapsi –kiertueellaan ympäri Suomen ihmisten sydämiä. Tämä livesetti on sellainen, jonka jokaisen tulisi kokea.

Instagram: @ellinooramusiikki
Facebook: www.facebook.com/ellinooramusiikki  

Merefestin ohjelmaan pääset tutustumaan täällä. 
 
Nuoret