Uudenkaupungin uimahalli
Uimahalli

Uintikuu – Lokakuu alkaa lauantaina 1.10.

Uudenkaupungin uimahallissa alkaa Uintikuu - Lokakuu lauantaina 1.10. ja kestää koko lokakuun. Kampanja toimii samalla periaatteella kuin ennenkin, tavoitteena on kannustaa jatkuvaan liikkumiseen uinnin ja vesiliikunnan parissa.

Kampanjassa on kilpasarjat, naisille ja miehille sekä vesijuoksu- ja jumppasarja, myös senioreille on omat sarjat. Uudenkaupungin uimahallissa kampanjaan osallistuville joka kuudes uintikerta on ilmainen.

Kertasuorituksen kesto on maksimissaan kaksi tuntia. Päivää kohden hyväksytään yksi suoritus. Suorituskortti on asiakkaalla itsellään. Kassalta saa leiman joka käyntikerrasta ja uidun matkan tai ajan juoksusta/jumpasta jokainen merkitsee itse. Kuudennella kerralla kortti jätetään kassalle, josta suoritukset kirjataan yhteislistaan. Seuraavalla kerralla asiakas saa uuden kortin jne. Jokainen 6.11. mennessä palautettu kortti osallistuu tuotepalkintojen ja uintilippujen arvontaan. Seniorikortilla lokakuussa uimassa käyneiden kesken arvomme vuoden kortin. Jokaisesta käyntikerrasta uimahalli kirjaa tunnin suorituksen, jonka myötä on mukana kampanjassa.