Tuu messiin -tapahtuma kerää työpaikat saman katon alle helmikuussa

Vakka-Suomen alueen työpaikkoja, yrityksiä, asumista ja arkea yhteen kokoava Tuu messiin -messutapahtuma järjestetään jälleen helmikuun alussa Uudessakaupungissa. Tänä vuonna tapahtuma on kaksiosainen, kun erityisesti nuorille suunnatut TET-messut järjestetään samassa yhteydessä aamupäivän aikana. Iltapäivä painottuu puolestaan seudun avoimiin työpaikkoihin, sekä sujuvaan arkeen.

Messujen tavoitteena on tuoda tietoa koko Vakka-Suomen alueen monipuolisesta työpaikkatarjonnasta saman katon alle, mutta myös esitellä asumismahdollisuuksia ja vapaa-ajan tarjontaa niin alueen nykyisille asukkaille kuin vasta muuttoa harkitsevillekin.

Aamupäivän TET-messuista vastaavat paikalliset yrittäjät ja oppilaitokset. TET-messuilla pyritään tutustuttamaan seudun lapset ja nuoret paikallisiin yrityksiin ja työmahdollisuuksiin.

Kokonaan uutena osana messuilla tarjotaan mahdollisuus pika-rekryihin, joissa työnantaja ja työnhakija pääsevät keskustelemaan heti kasvokkain mahdollisesta yhteistyöstä. Työnhakijat voivat ilmoittautua 10-15 minuutin tapaamisiin paikan päällä.

Viime vuoden Tuu messiin -tapahtuma houkutteli Pohitulliin arviolta lähes 1500 seudun työpaikoista ja arjesta kiinnostunutta kävijää. Bussikuljetuksia tullaan järjestämään messuille viime vuoden tapaan nytkin, ainakin Uudenmaan, Forssan, Salon ja Satakunnan seuduilta.

Tuu messiin -rekrytointitapahtuma järjestetään Uusikaupunki 400 -areenalla, eli Pohitullin palloiluhallissa perjantaina 2.2. klo 9-19.
Lapsille ja nuorille suunnatut TET-messut ovat avoinna klo 9-12.30 ja kaikille avoimet rekrytointi- ja vapaa-ajan messut klo 13-19. Tarkempi ohjelma ja näytteilleasettajat löytyvät sivulta www.tuumessiin.fi

Ilmoita yrityksesi tai yhdistyksesi tapahtumaan 12.1. mennessä. Suora ilmoittautumislinkki tapahtumaan on: http://bit.ly/tuumessiin2018

Lisätietoja tapahtumasta antaa Ukipolis Oy:n Katariina Oikarainen, katariina.oikarainen@ukipolis.fi tai 040 5136 892.