Uudenkaupunkin Museo
Museo

Turvalliset, rajoitetut museovierailut 3.-23.12.2020

Aluehallintoviraston koronaepidemiaan liittyvän määräyksen johdosta Wahlbergin museotalossa voi vierailla 3.-23.12.2020 välisenä aikana vain kymmenen asiakasta kerrallaan. Varauduthan siis mahdollisesti odottamaan vuoroasi museokierrokselle. Asiakaspalveluhenkilökunta ohjeistaa sinua tullessasi museoon.

Muistathan yhä, ettet vieraile museossa, mikäli sinulla on vähäisiäkin sairauden oireita. Desinfioi tullessasi kätesi ja käytä suojamaskia.
Vältämme myös käteisen käyttöä. Voit maksaa museovierailusi maksukorttien lisäksi Museokortilla ja Smartumilla.

Wahlbergin museotalo (Ylinenkatu 11, Uusikaupunki) ja sen joulunäyttely on avoinna 8.1.2021 saakka tiistaista lauantaihin klo 12-15 (suljettu kuitenkin 24.-26.12. ja 1.1.).