Kaupunkisuunnittelu

Tule vaikuttamaan Uudenkaupungin keskustan tulevaisuuteen!

Työpaja kokoaa kaupunkilaisten ja alueen toimijoiden yhteisen vision keskustan ja sen tapahtumakadun kehittämiseksi.

Keskustan kehittämisen osalta järjestetään kaikille avoin työpaja tiistaina 18.6. Työpaja kokoaa kaupunkilaisten ja alueen toimijoiden yhteisen vision keskustan ja tapahtumakadun kehittämiseksi. Tavoitteena on saada osallistujilta palautetta ja ideoita jatkosuunnitteluun.

Työpajassa käsiteltäviä teemoja ovat mm. vuodenaikojen mukaan syntyvä rytmi ja sesonkisidonnaisuus, aktiivinen kaupunkitila myös ilta-aikaan ja keskustan elävöittäminen katutilan miljöön ja toimintojen avulla.

Aiemmin toteutettu pilottihanke ”Demokatu” on huomioitu lähtötietona, ja arkkitehtitoimisto Innovarch Oy on laatinut työpajassa esiteltävät luonnokset.

Kahvitarjoilu, tervetuloa mukaan!

Tilaisuuden järjestää Uudenkaupungin kaupunki yhdessä Innovarch Oy:n kanssa.

Aika 18.6.2019 klo 18:00 – 21:00
Paikka Kulttuurikeskus Cruselli
Kutsutut Avoin kaikille
Ilmoittautuminen 14.6. mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/F76568E27DF89BF3