Tul Torimöötil!

Tul toril-Torimöötti on uudenlainen teematori, jossa entiset ja nykyiset kaupunkilaiset tapaavat ja muistelevat aikoja Uudessakaupungissa. Torimöötti järjestetään lauantaina 1.7.2017 kello 9-13 Uudenkaupungin torilla.
Ajatus tähän toriin lähti vanhojen uusikaupunkilaisten ideasta sosiaalisessa mediassa. Teema päätettiin toteuttaa, sillä se sopi loistavasti Uudenkaupungin juhlavuoden Tul toril-toritapahtumiin.

Torimöötillä on luvassa monenlaista tekemistä ja nähtävää koko toripäiväksi niin aikuisille kuin lapsillekin. Aamupäivällä kello 11 alkaen torikävijöitä viihdyttää Dinturist.

Jos takataskustasi löytyy joku hyvä tarina tai muisto kerrottavana Uudestakaupungista, voi sen kertoa Torimöötissä tarinapisteellä. Tällä pisteellä Uusikaupunki 400-koordinaattori kerää tarinoita ja julkaisee ne tarinankertojan suostumuksella http://400tarinaa.fi/ -sivulla.

Torilla on nähtävillä Uudenkaupungin museon tuomia vanhoja valokuvia Uudestakaupungista. Uudenkaupungin museo on myös paikan päällä pitämässä nostalgiavisaa.

Torikoordinaattorin toriputkun vieressä otetaan valokuvia kaikista halukkaista valokuvauspisteellä. Toriputku sijaitsee aivan uuden leikkipuiston edessä. Lapsille on järjestetty myös monenlaista tekemistä toriputkun viereen. Putkussa myytävänä myös Uudenkaupungin juhlavuoden tuotteita.

Tervetuloa siis kaikki nykyiset ja entiset uusikaupunkilaiset torille 1.7.!