Töitä ja tekijöitä Tuu messiin -tapahtumassa

Rekrymessujen raikas ilme
Tuu messiin -rekrytointitapahtuma kokoaa jälleen Vakka-Suomen alueen avoimia työpaikkoja ja sujuvan arjen palveluita saman katon alle tulevana lauantaina 9.2.2019 klo 10-14 Uudenkaupungin Novidan toimipisteeseen, os. Liljalaaksonkatu 23.Tapahtuman pääpaino on seudun monipuolisessa työpaikkatarjonnassa. Mukaan on ilmoittautunut 35 näytteilleasettajaa useilta eri aloilta ja esillä on niin eri teollisuuden alojen, hoiva-alan, palvelualan kuin julkisen puolenkin työpaikkoja.

Uudenkaupungin kaupungin osastolla tietoa avoimista työpaikosta ja työllistymismahdollisuuksista antavat henkilöstöpalveluiden edustajat, lisäksi Yhteispalvelupiste Passari ja nuoriso- ja liikuntapalvelut ovat edustettuina messuilla. Uudenkaupungin kaupungin tukemiin nuorten kesätyöpaikkoihin alkaa haku tänä vuonna jo perjantaina 8. helmikuuta. Poikkea juttelemaan osastollemme – odotamme Sinua!

Maksuton tapahtuma tarjoaa vaihtoehtoja niin paikallisille työpaikanvaihtajille kuin seudulle muuttoa suunnittelevillekin unohtamatta vapaa-aikaa. Nuorille tapahtuma tarjoaa katsauksen alueen avoimiin kesätyöpaikkoihin, lapsille omaa ohjelmaa järjestää Nukketeatteri Piironginlaatikko. Paikalla on myös lapsiparkki, jossa mukana ovat Novidan sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Novidan Cahvida-kahvila palvelee asiakkaita koko messupäivän ajan. Tuu messiin -messuille on tervetullut koko perhe!

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Ukipolis Oy yhteistyössä Uudenkaupungin kaupungin, Laitilan ja Novidan kanssa.