Töihin tänne -konseptiin kehitetään muuttajille omaa sovellusta

Kuva meillä on töitä kampanja

Vastaa kyselyyn ja tue kehitystyötä! Lounais-Suomen yhteiseen Töihin tänne -markkinointikampanjaan kehitetään omaa sovellusta yhteistyössä turkulaisen palkitun start-up -yrityksen kanssa. Sovelluksen avulla Lounais-Suomeen töihin houkuteltavat voivat helposti etsiä lisätietoja lounaissuomalaisista kunnista, kaupungeista ja asuinalueista. Palvelun nimeksi tulee Know Your Hoods.

Sovelluksen kehitystyöhön liittyy laaja kyselytutkimus. Kyselyssä pyydetään tietoja muuttoa harkitsevilta tai muuttopäätöksen jo tehneiltä päätökseen vaikuttaneista toiveista, tarpeista ja haasteista. Tutkimukseen halutaan vastauksia sekä suomalaisilta että kansainvälisiltä muuttajilta – kyselyyn voikin vastata sekä suomeksi että englanniksi.

Kyselyn lisäksi syksyn 2018 aikana tehdään henkilökohtaisia haastatteluja, joiden avulla syvennetään ymmärrystä muuttajien toiveista ja tarpeista. Haastatteluun voi ilmoittautua osallistujaksi jättämällä yhteystiedot kyselylomakkeen lopussa. Haastateltavat valitaan syksyn kuluessa.

Sovelluksen kehitystyö rahoitetaan Varsinais-Suomen Ely-keskuksen rahoittamasta Töihin tänne -rahoituksesta. Töihin tänne -markkinointikonsepti jatkuu syksyn aikana usean eri lounaissuomalaisen kunnan, kaupungin ja julkisen toimijan yhteishankkeena, jonka tavoitteena on yhdessä lisätä Lounais-Suomen vetovoimaa uusien muuttajien houkuttelemiseksi alueelle.

Kysely löytyy osoitteesta
knowyourhoods.fi/vastaa ja on avoinna 26.9.2018 saakka.

töihintänne.fi