Teematorit elävöittävät keskustaa kesälauantaisin - tul sääki toril!

Ihmisiä kesällä Uudenkaupungin torilla.
Jo perinteeksi muodostuneet Tul Toril -teematorit tulevat taas ja elävöittävät Uudenkaupungin toria kesälauantaisin. Uudenkaupungin kaupunki toteuttaa kymmenen torin sarjan, joista jokaisella on oma teema ja erilaista koettavaa ja nähtävää! Lomatori avaa teematorien sarjan ja ohjelmallisia toripäiviä riittää syyskuun alun Lähetystorille asti.

Tänä vuonna vietetään Uudenkaupungin Rauhan 300-vuotisjuhlavuotta ja kaikki elokuun torit on nimetty Rauhantoreiksi.

Lomatorilla lauantaina 3.7. päästään nauttimaan Kesäkulkureiden, Anniina Ukkosen ja Amanda Vuoren, Kotimaa kiikarissa tanssiesityksestä kello 10.30 alkaen. Esityksen jälkeen luvassa on Kesäkulkureiden pitämä työpaja, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset. Lisäksi luvassa on myös livemusiikkia, kun Acoustic Duo Ida & Eero esiintyvät torilla kello 12 ja 13. Lapsille ja lastenmielisille on luvassa erilaista tekemistä, kuten esimerkiksi piirtämistä, värittämistä sekä loma-aiheisen Uki-bingon pelaamista.

Ohjelmanumeroiden lisäksi heinäkuun torikävijöiden kesken arvotaan yhteistyössä Kesportin kanssa SUP-lauta ja viikoittain arvotaan myös Uusikaupunki -tuotepaketteja. Torilla on myös saatavilla Crusell-lippuja.

Myyjät ja tuote-esittelijät ovat tervetulleita torille teemasta riippumatta. Uudenkaupungin Yrittäjät ry:n punaisia putkuja/torikojuja vuokrataan teematoripäiviksi. Toripaikkavaraukset ja kojuvuokraukset hoitaa torivalvoja Terttu Lundelin, puh. 0500 717 150.

Teematorit:
3.7. Lomatori, 10.7. Lastentori, 17.7. Taitotori, 24.7. Musatori, 31.7. Kulttuuritori, 7.8. Rauhantori I, 14.8. Rauhantori II, 21.8. Rauhantori III, 28.8. Rauhantori IV, 4.9. Lähetystori.

Lisätietoa teematoreista:
torikoordinaattori Julia Nikusaari