Uudellekaupungille tunnustusta tuloksellisesta kehittämistyöstä

Petri Hatakka, Jan Vuorenlaakso ja Mari Jalava palkintojenjaossa

Uudenkaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut on reilun vuoden aikana edistänyt toistakymmentä eri kehittämisideaa tai projektia. Kehitystyötä on tehty esimerkiksi projektitietokannan toteuttamisen, luovien ihmisten vertaistukiryhmän perustamisen, lasten parlamenttitilaisuuden järjestämisen ja striimattujen historialuentojen pysyvästi esille saamisen parissa.

Ennakkoluulottoman kehitystyön keskeisimpiä teemoja on olleet yhdessä kehittäminen, osallisuus ja ideointikulttuurin kehittäminen.

Vohdensaaren veneportit suljetaan 2.12.2022 talven ajaksi

Makean veden altaalla veneileville tiedoksi, että Vohdensaaren veneportit suljetaan 2.12.2022 lähtien talven ajaksi.

Portit otetaan veneilykauden avautuessa käyttöön keväällä 2023.

Toivotamme kaikille Hyvää Joulua!

Viikkotiedote vko 48

1. Ryhmyrin tuokio
    • Poikkeuksellisesti ryhmyrin tuokio ke 30.11. klo 12.40
  2. Kevään 2023 yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen
    • Wilmassa lomake auki ilmoittautumista varten
    • Käy vahvistamassa allekirjoituksellasi lomake kansliassa (tai tuo allekirjoitettu lomake)
    • Ilmoittautuminen viimeistään  ke 30.marraskuuta (lomake allekirjoitettuna kansliassa)
  3. Arviointiviikko ma 21.11.- ti 29.11.
    • Arvioinnit viimeistään ke 14.12.

Ilmoitus biojätteen kompostoinnista Uudessakaupungissa voi viivästyä

Asuinkiinteistöillä tapahtuvasta biojätteen kompostoinnista on ilmoitettava viimeistään 31.12.2022

Jätelaki edellyttää, että asuinkiinteistöllä syntyvän keittiöbiojätteen kompostoinnista on ilmoitettava jätehuoltoviranomaiselle.

Wintterin suunnitelmia kehitetään eri suunnittelualueilla

Monitoimijatalo Wintterin rakennustyömaa
Monitoimijatalo Wintterin tiedote 23.11.2022

Uudenkaupungin kaupungin suurimalla rakennustyömaalla – Wintterin rakennustyömaalla - on nyt työskennelty kymmenen kuukautta.

Monitoimijatalo Wintterin toteuttamisessa rakennuksen ja tilojen suunnittelu, hankinnat ja rakentaminen limittyvät. Itse rakennustyö jakaantuu hankintoihin, joita on kilpailutettu suunnittelun ja rakentamisen edetessä.

Nuorisovaltuuston vaalit 8.12.2022

Uudenkaupungin nuorisovaltuuston vaalit järjestetään kouluissa 8.12. klo 9:00-13:00.

Ennakkovaalit järjestetään 7.12. klo 15:00-18:00 uimahallilla.

Äänioikeutettuja ovat kaikki 13-20 -vuotiaat uusikaupunkilaiset.

Muista käyttää äänesi nuorisovaltuuston vaalissa!

Uintikuu-lokakuu kampanja päätökseen!

Uintikuu-lokakuun palkintojenjakotilaisuus pidettiin uimahallilla maanantaina 21.11. Samalla arvottiin kaikkien osallistujien kesken 3 x 10 kpl uimalippuja, voittajille on ilmoitettu tekstiviestitse.

Kiitos osallistujille ja onneksi olkoon voittajille!

Kilpasarjojen voittajat:

Seniori naiset +60
  1. Vesterinen Pirkko      19 000 m
  2. Manninen Riitta         14 800 m
  3. Haapanen Arja           12 600 m
Seniori miehet +60
  1. Suutarinen Kimmo    24 000 m
  2. Koski Harri                  15 400 m

Puutalokaupungin joulu avataan perinteisin menoin su 27.11.

Wanhanajan markkinat ja Rauhanpuiston tunnelmalliset jouluvalot.
Wanhanajan markkinoiden tunnelmallinen, hyvä fiilis kokoaa niin lämpöisiä villasukkia kuin lapastenkin myyjiä tapahtumaan. Ostoskoreihin on mahdollista poimia tietenkin myös jouluherkkuja ja puu- sekä havutuotteita. Kivijalkakauppojen tonttuväki on valmiina käärimään sekä kovia että pehmeitä paketteja pukinkonttiin.

Viikkotiedote vko 47

1. Ryhmyrin tuokio
    • Arviointiviikolla ei ryhmyrin tuokiota
    • Poikkeuksellisesti ryhmyrin tuokio ke 30.11. klo 13
  2. Kevään 2023 yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen
    • Wilmassa lomake auki ilmoittautumista varten
  3. Arviointiviikko ma 21.11.- ti 29.11.