Suunnistuskartta MapAnt Uudenkaupungin karttapalvelussa

MapAnt-suunnistuskartta

MapAnt-suunnistuskartta on nyt käytössä Uudenkaupungin internetkarttapalvelussa. Tämä mm. suunnistuksen harjoituskartaksi kelpaava maastokartta on tehty Maanmittauslaitoksen avoimesta laserkeilausaineistosta ja vektorimuotoisesta maastotietokanta-aineistosta. Maastollisesti kartta on melko tarkka, mutta karttanimiä ei ole.
Uudenkaupungin karttapalveluun aineisto on ladattu Uudenkaupungin kunnan alueelta ja se toimii näppärästi mm. mobiililaitteissa, joissa saat käyttöösi myös Gps-toiminnon.
Karttapalvelussa suunnistuskartta löytyy osiosta Liikunta ja vapaa-aika. Tässä suora linkki aineistoon >>>

MapAnt-suunnistuskartta kattaa lähes koko Suomen ja aineiston ovat Maanmittauslaitoksen vapaasti käytettävästä aineistosta tehneet suunnistajat Ryyppö-Troeng-Svensk.