Sivistys- ja hyvinvointikeskushankkeesta allekirjoitettu kehitysvaiheen sopimus

Havainnekuva Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskuksesta.
Uudenkaupungin kaupunki ja SRV ovat 28.8. allekirjoittaneet sopimuksen Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskushankkeen kehitysvaiheen käynnistämisestä. Suunnittelun käynnistämisellä pyritään edistämään hankkeen toteutumista suunnitellussa aikataulussa. Rakentamisen tavoitellaan alkavan kesällä 2021 ja keskuksen valmistuvan vuoden 2024 kesään mennessä. Hankkeesta on tehty valituksia, jotka ovat Turun hallinto-oikeuden käsittelyssä.

Kehitysvaiheen aikana jatketaan hankkeen sisätilojen ja toiminnan suunnittelua yhteistyössä käyttäjien kanssa. Samanaikaisesti tarkennetaan energiaratkaisujen toteutusta ja rakennusteknisten ratkaisujen suunnittelua. Lisäksi valmistellaan alustavasti työmaatoimintoja, jotta rakentamisen edellytykset ovat olemassa.

SRV:n tiedote kehitysvaiheen sopimuksen allekirjoittamisesta

Lisätiedot:
projektipäällikkö Marko Kivistö