Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskus

Sivistys- ja hyvinvointikeskushanke tiedottaa Kulttuurikeskus Crusellissa

Sivistys- ja hyvinvointikeskuksen aihepiiriin liittyviä luentoja

Tervetuloa kuulemaan ajatuksia tämän päivän ja tulevaisuuden oppimisesta torstaina 7.3. klo 18.00 Kulttuurikeskus Cruselliin os. Kullervontie 11.

Tilaisuudessa esitelmöivät
  • Oppimaisema-asiantuntija Markku Lang -Tila, joka mahdollistaa tulevaisuuden taitojen oppimisen
  • Professori Erkki Sutinen -Mitä uutta ja positiivista teknologia tuo kodin ja koulun arkeen?

Uuteenkaupunkiin suunnitellaan ja rakennetaan monitoimijatalo

Taloon kootaan alueen keskeiset palvelut kuten mm. päiväkoti, peruskoulu, lukio, nuorisopalvelut, kaupunkiverstas, digitaalinen omatoimikirjasto, kansalaisopisto ja musiikkiopisto, sisäliikuntahalli, monitoimihalli ja uimahalli. Tilat palvelevat eri ikäisiä kohderyhmiä aamusta iltaan ja viikon jokaisena päivänä.  Tilojen tavoitteena on uudistaa julkisten palvelujen tuottamisen mallia ja tukea yhteistyötä, vuorovaikutusta ja kohtaamisia.

Tulevat SIHY-illat

-9.4. klo 18 Viikainen, auditorio,  os. Viikaistenkatu 3.
Professori Tommi Vasankari -Miten uusikaupunkilaiset liikkuvat 2040?
-8.5. klo 18 Kulttuurikeskus Cruselli, Kullervontie 11
Tulevaisuudentutkija Risto Linturi -Rakennusten radikaali lähitulevaisuus

Hankkeella on myös omat nettisivut: Asuminen ja ympäristö/Sivistys- ja hyvinvointikekus