Seutu+ kausilippu käyttöön Ugin linjoilla - hyödynnä alennus!

Seutu+ kausilippu käyttöön Uudenkaupungin linjoilla ja hinnat määräaikaisesti 10 % halvemmat

Seutu+  seudullisen joukkoliikenteen lippu

Seutuplus kausilipulla voi matkustaa 30 päivää rajoituksetta valitun kelpoisuusalueen vuoroissa. Lippu on yhteensopiva eri liikenteenharjoittajien vuoroissa. Alkuvuoden 1.1.2023-30.4.2023 aikana joukkoliikenteen lipputuotteet on vapautettu arvonlisäverosta, joten myös Seutuplus lippu on 10 %:a normaalia edullisempi.

Seutuplus kausilippu on otettu jo aiemmin käyttöön Turun seudun kunnissa. Vuoden 2023 alusta lippu on hankittavissa myös Uudenkaupungin ja Kemiönsaaren seutulinjoille sekä Säkylästä Euran kautta Raumalle ajettavalle linjalle. Seutuplus kausilipun etu on se, että se käy tietyllä kelpoisuusalueella, vaikka alueen linjoja liikennöisi eri yrittäjät.

Seutuplus kausilipussa on Uudenkaupungin seudulla kaksi kelpoisuusaluetta:

  • Uusikaupunki 1 lipulla voi matkustajaa LS-Liikennelinjat Oy:n liikennöimällä Uusikaupunki-Pyhäranta-Rauma ja Linja-autoliikenne J. Salminen Oy:n liikennöimällä Uusikaupunki-Laitila linjoilla sekä Taivassalon Auto Oy:n liikennöimällä Uusikaupunki-Vehmaa-Turku linjalla aina Mynämäkeen saakka.
  • Uusikaupunki+ Föli lipun kelpoisuusalue on laajempi. Lipulla voi matkustaa edellä mainittujen yhteysvälien lisäksi Uusikaupunki-Vehmaa-Turku liikenteellä aina Turkuun saakka. Lisäksi lipulla voi tehdä rajoituksetta jatko- ja vaihtomatkoja Turun seudun Föli-alueella.

Uusikaupunki 1 lipun hinta on normaalisti 70 e ja Uusikaupunki+Föli lipun 170 e. Alkuvuoden 1.1.-30.4.2023 aikana kotimaan henkilökuljetukset on vapautettu arvonlisäverosta. Sen kautta myös matkaliput ovat 10 % halvempia. Uusikaupunki 1 lipun hinta on alennusajalla 63 e ja Uusikaupunki+Föli lipun 153 e.

Kausilippu kannattaa hankkia Seutuplus-mobiilisovelluksen kautta. Lippua voi ladata mobiilisovelluksessa. Kausilipun saa myös matkakortille. Kortin voi hankkia Seutuplus palvelupisteestä. Uudenkaupungin palvelupiste Passari aloittaa Seutuplus kortin myynnin viikosta 7 alkaen. Korttia voi ladata seutuplus.fi sivuston latauspalvelussa, palvelupisteessä tai linja-autossa. Autolatausmahdollisuus on varmistettava kuljettajalta.

Lisätietoa liikenteestä ja reiteistä seutuplus.fi-sivustolta.