Ryhmyrin tuokio 5.3.2019

UUDENKAUPUNGIN LUKIO                RO-TUOKIO

5.3.2019 klo 13.00
Kotiluokassa

1.    Uusintakuulustelut auditoriossa torstaina 7.3.2019 klo 13.00-16.00. Hylätyt ja rästikokeet.
2.    Yo-kirjoitukset alkavat 12.3.2019. Pöydät ja tuolit siirretään juhlasaliin torstaina 7.3.2019 klo 11.00. Tunnin opettajat informoivat yhmiään ajankohdasta.
3.    Opiskelijoiden uutta hiljaisen työskentelyn tilaa ei ole tarkoitettu elokuvateatteriksi tai juppikoppi 2.0:ksi.  Tilassa olevaa videotykkiä saa käyttää ainoastaan rehtorin luvalla.
4.    Kurssimuutokset 5. jaksolle tehtävä opolle 25.3. mennessä.
5.    Neljännen jakson koeviikon aikataulu ilmestyy ensi viikon maanantaina 11.3.2019 ilmoitustauluille sekä sähköiseen mediaan.
6.    Alustavat kurssivalinnat seuraavalle lukuvuodelle tehdään ensi viikon tiistaista alkaen. Kurssivalinnat pitää olla tehtynä 22.3. mennessä seuraavan ohjeistuksen ja aikataulun mukaisesti.
•    Ryhmänohjaajat jakavat 12.3. ro-tuokiolla ainevalintakortit ja ohjeen valintojen viemiseksi Wilmaan.
i.    Yksiselitteisesti opiskelijat täyttävät sekä paperisen ainevalintakortin että vievät valinnat Wilmaan.
ii.    Lisäksi paperinen ainevalintakortti palautetaan opolle.
•    Jokainen opiskelija tarkistaa, että on suorittanut/valinnut 1.-2. vuoden aikana niille kuuluvat pakolliset kurssit ja jos jotain puuttuu, ne valitaan seuraavaksi lukuvuodeksi.
•    Abivuoden kurssivalinnoissa painotetaan niitä oppiaineita, joiden ylioppilaskirjoituksiin suunnittelee osallistuvansa.
•    Suositellaan valitsemaan kirjoitettavien aineiden syventävät kurssit ja kertauskurssit. Katsokaa koulun kotisivulta kurssiselosteet ja ohje.
7.    Lukion toisen vuosikurssin ryhmäkehityskeskustelut rehtorin kanssa jatkuvat. Ryhmäkehityskeskustelut ovat osat Opo2 -kurssia.
•    Kootkaa siis noin 3-5 henkilön ryhmiä ja varatkaa aika opinto-ohjaajan ilmoitustaululla olevasta listasta. Merkitkää kyseiseen paperilistaan kaikkien osallistujien nimet.
•    Ryhmäkehityskeskusteluun kannattaa varata aikaa noin puoli tuntia ja aiheet, joita tilaisuudessa käsitellään liittyvät jokaisen jatko-opiskelupohdintoihin sekä kuluneen lukuvuoden edesottamusten tarkasteluun.

Rehtori