Ryhmyrin tuokio 22.1.2019

UUDENKAUPUNGIN LUKIO                RO-TUOKIO

22.1.2019 klo 13.00
Kotiluokassa

1.    Infotilaisuus Uudenkaupungin lukion ystävyyskoulutoiminnasta pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 13.00 K1-luokassa.
•    Uudenkaupungin lukiolla on kaksi ystävyyskoulua. Toinen Viron Rakveressä ja toinen Venäjän Novgorodissa.
•    Ensi syksynä on vuorossa ystävyyskouluvierailu Venäjälle ja siihen liittyen ystävyyskoulutoimintaa on uudistettu siten, että osallistumalla toimintaan siitä saa yhden kurssin.
•    Infotilaisuudessa esitellään kurssin sisältöä ja ystävyyskoulutoimintaa laajemminkin.
2.    Muutokset 4. jakson kurssivalintoihin tehtävä 25.1.2019 mennessä Opo:lle.
3.    Koeviikko 28.1.-5.2.2019. Aikataulu niin ilmoitustauluilla kuin facebookissakin.
4.    Muistutus kaikille opiskelijoille. Syyslukukauden W-merkinnät muuttuvat H-merkinnäksi (eli hylätyiksi) 31.1.2019, mikäli ette ole hoitaneet kyseisten keskeneräisten kurssien asioita loppuun. Tällöin kurssi on käytävä uudelleen.
5.    Abit, jotka haluavat muuttaa sallittujen oppimäärien arvosanat suoritusmerkinnäksi, tehkää muutokset kansliaan ao. lomakkeella 31.1.2019 mennessä.
6.    Toisen vuosikurssin opiskelijoilla TET-päivä 5.2.2019. Opo-Saija ohjeistaa opon tunneilla. Jokaisen on ilmoitettava TET-paikka Saijalle viimeistään keskiviikkona.
7.    4. jakso alkaa keskiviikkona 6.2.2019.
8.    Penkkarit pidetään torstaina 14.2.2019.
•    To 14.2. on ylimääräinen ro-tuokio ABEILLE  klo 9.30, jolloin heille jaetaan 3. jakson todistukset.
•    Abeille tiedoksi, että 3. jakson jälkeen voi saada ns. väliaikaisen päättötodistuksen, joka on nimeltään opiskelijan kokonaisarviointi. Sen saavat ne opiskelijat, joilla on kaikki lukion läpäisyyn vaadittavat kurssit suoritettu, eikä yhtään W tai H merkintää.
9.    Opiskelijan täyttäessä 18 vuotta, pyydämme heitä laittamaan Wilmassa rastin ruutuun, Salli huoltajan kirjautuminen, vaikka opiskelija täyttänyt 18 vuotta. Tämä helpottaa poissaolojen ja arviointien tiedonsiirtoa.
10.    Vanhojen päivä pidetään pe 15.2.2019 Näytös pidetään lukiolaisille ym:lle klo 12.10 Pohitullin salissa.
•    Iltatilaisuus alkaa klo 18.00 ja on samalla 2. vsk. vanhempainilta.
11.    Lukion toisen vuosikurssin opiskelijoille aloitetaan viime vuotiseen tapaan ns. ryhmäkehityskeskustelun rehtorin kanssa kuluvan viikon alusta alkaen. Ryhmäkehityskeskustelut ovat osat Opo2 -kurssia.
•    Kootkaa siis noin 3-5 henkilön ryhmiä ja varatkaa aika opinto-ohjaajan ilmoitustaululla olevasta listasta. Merkitkää kyseiseen paperilistaan kaikkien osallistujien nimet.
•    Ryhmäkehityskeskusteluun kannattaa varata aikaa noin puoli tuntia ja aiheet, joita tilaisuudessa käsitellään liittyvät jokaisen jatko-opiskelupohdintoihin sekä kuluneen lukuvuoden edesottamusten tarkasteluun.
•    Seuraavat vapaat ajat kohdentuvat koeviikolle.
•    Samanlainen ryhmäkehityskeskustelu on vuorossa ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoilla hiihtoloman jälkeen maaliskuussa.

Rehtori