Ryhmyrin tuokio 15.1.2019

UUDENKAUPUNGIN LUKIO                RO-TUOKIO

15.1.2019 klo 13.00
Kotiluokassa

1.    Koulun hyvinvointiprofiilin teettäminen opiskelijoilla. Osoite on: https://koulunhyvinvointiprofiili.fi/lomake/
•    Antakaa jokaiselle opiskelijalle yksi tunnuskoodi, jonka avulla pääsee kirjautumaan kyselyyn.
2.    Uusintakoe pidetään tänään 15.1.2019 klo 13.00-16.00 auditoriossa. Eli heti ryhmyrin tuokion päätyttyä.
3.    Muistutus abeille. Ilmoittautuminen suullisiin kuulusteluihin (tentit) 18.1.2019 mennessä.
4.    Perjantaina 18.1.2019 klo 8-12 järjestämme YSIpäivän.
•    Koko lukion väki osallistuu koulumme esittelyyn yhdeksäsluokkalaisille.
•    Opiskelijoiden tehtävälista laitetaan ilmoitustaululle tämän viikon aikana. Opettajat informoivat oman oppiaineensa esittelypisteelle tulevia opiskelijoita.
•    Opo informoi tutorit, pistelaskijat ja luotsit.
•    Aamupäivän esittelyjen ja ruokailun jälkeen koulupäivä jatkuu normaalin lukujärjestyksen mukaisesti.
5.    Kaikille 3. vuosikurssin opiskelijoille pakollinen info penkkareihin liittyen tiistaina 22.1.2019 klo 13.00 alkaen auditoriossa. Rehtori Jussi käy läpi penkkaripäivän ohjeistusta, joten kaikkien läsnäolo on välttämätön.
6.    Muistutus kaikille opiskelijoille. Syyslukukauden W-merkinnät muuttuvat H-merkinnäksi (eli hylätyiksi) 31.1.2019, mikäli ette ole hoitaneet kyseisten keskeneräisten kurssien asioita loppuun. Tällöin kurssi on käytävä uudelleen.
7.    Muutokset 4. jakson kurssivalintoihin tehtävä 25.1.2019 mennessä Opo:lle.
8.    Abit, jotka haluavat muuttaa sallittujen oppimäärien arvosanat suoritusmerkinnäksi, tehkää muutokset kansliaan ao. lomakkeella 31.1.2019 mennessä.
9.    Infotilaisuus Uudenkaupungin lukion ystävyyskoulutoiminnasta pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 13.00 K1-luokassa.
•    Uudenkaupungin lukiolla on kaksi ystävyyskoulua. Toinen Viron Rakveressä ja toinen Venäjän Novgorodissa.
•    Ensi syksynä on vuorossa ystävyyskouluvierailu Venäjälle ja siihen liittyen ystävyyskoulutoimintaa on uudistettu siten, että osallistumalla toimintaan siitä saa yhden kurssin.
•    Infotilaisuudessa esitellään kurssin sisältöä ja ystävyyskoulutoimintaa laajemminkin.
10.    Lukion toisen vuosikurssin opiskelijoille aloitetaan viime vuotiseen tapaan ns. ryhmäkehityskeskustelun rehtorin kanssa kuluvan viikon alusta alkaen. Ryhmäkehityskeskustelut ovat osat Opo2 -kurssia.
•    Kootkaa siis noin 3-5 henkilön ryhmiä ja varatkaa aika opinto-ohjaajan ilmoitustaululla olevasta listasta. Merkitkää kyseiseen paperilistaan kaikkien osallistujien nimet.
•    Ryhmäkehityskeskusteluun kannattaa varata aikaa noin puoli tuntia ja aiheet, joita tilaisuudessa käsitellään liittyvät jokaisen jatko-opiskelupohdintoihin sekä kuluneen lukuvuoden edesottamusten tarkasteluun.
•    Samanlainen ryhmäkehityskeskustelu on vuorossa ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoilla hiihtoloman jälkeen maaliskuussa.

Rehtori