Ryhmänohjaajan tuokio 27.11.2017

UUDENKAUPUNGIN LUKIO                RO-TUOKIO

27.11.2017 klo 10.35
Kotiluokassa

1.    Ruokalassa ei tästä eteenpäin pidetä päähineitä päässä lainkaan. Ei siis jonotettaessa eikä muutenkaan. Ruokala on myös kännykätön alue. Samat säännöt ovat käytössä myös peruskoulun puolella ja lukiolaiset vanhempina ja viisaampina toimivat esimerkkinä nuoremmilleen.

2.    Kaikilla 2 vsk:n opiskelijoilla on opotunti auditoriossa ensi torstaina 30.11. klo 13.45 alkaen.

3.    Itsenäisyysjuhla ja lakkiaiset pidetään tiistaina 5.12.2017. Juhlimme 100 vuotta täyttävää itsenäistä Suomea koko päivän, joten oppitunteja ei tuolloin järjestetä vaan koko päivä toimitaan ryhmyrin johdolla. Pukukoodi on tyylikäs ja siisti. Pukupakkoa ei toki aseteta, mutta oman harkinnan mukaisesti pukuun voi toki sonnustautua.

Päivän kulku on seuraava:
i.    Koulupäivä alkaa kaikilla lukiolaisilla klo 8.00 rukousaulassa, jossa lukion opiskelijakunnan puheenjohtaja pitää lyhyen puheen itsenäiselle Suomelle.
ii.    Yhteisen aloitustilaisuuden jälkeen siirrymme ryhmyrin johdolla kotiluokkiin, joissa käydään läpi hiukan juhlaetikettiä.
iii.    Noin klo 8.30 siirrymme Pohitullin palloiluhalliin seuraamaan Uudenkaupungin yhtenäiskoulun ja Uudenkaupungin lukion yhteistä juhlaa.
iv.    Juhlan jälkeen klo 10.00-11.00 välisenä aikana, opiskelijakunta järjestää aktiviteettia lukion opiskelijoille.
v.    Klo 11.10-11.40 ruokailu, jonka jälkeen siirtyminen uudelleen Pohitullin liikuntasaliin.
vi.    Klo 12.00 ylioppilasjuhla.
vii.    Juhla ja samalla koulupäivä päättyvät lakkiaisiin eli noin klo 13.00.

4.    Lukion joulujuhlaan liittyen muistutus myös deadlineista:
i.    Jokaisen lukion 1. vsk. ryhmän tulee koostaa juhlaan ohjelmanumero (tai numeroita) noin 10 minuutin edestä. Kyse voi olla joulusketsistä, musiikkiesityksestä, tanssista tai vaikka runonlausunnasta. Jokainen ryhmä toimittaa tiedon suunnittelemastaan ohjelmanumerosta rehtori Jussi Paavolalle viimeistään maanantaina 27.11.2017
ii.    Muiden vuosikurssien opiskelijat voivat halutessaan laatia ohjelmanumeron joulujuhlaan. Tieto asiasta niin ikään rehtori Jussi Paavolalle viimeistään maanantaina 27.11.2017.
iii.    Enkelikulkueeseen ilmoittautuneet, tapaaminen UE-luokassa tiistaina 28.11.2017 klo 12.00. Mukaan mahtuu vielä lisääkin enkeleitä.

5.    Kokeen palautus pidetään torstaina 7.12.2017 klo 9.00-11.00. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Rehtori