Ryhmänohjaajan tuokio 18.12.2017

UUDENKAUPUNGIN LUKIO                RO-TUOKIO
11.12.2017 klo 10.35
Kotiluokassa

1.    Kalantilainen Leila K. Tuominen on lahjoittanut 100 vuotta täyttävän Suomen kunniaksi, jokaisen lukiolaisen kotiin paikallishistoriaa käsittelevän kirjansa Muisto elää. Vehmaan rovastikunnan hautausmaiden vanhoja muistomerkkejä. Teokset jaetaan opiskelijoille ryhmänohjaustuokion yhteydessä.
2.    Oppilaskunnan hallitus tarjoaa glögiä ja piparia opettajille ja opiskelijoille huomenna tiistaina klo 10.35 ala-aulassa.
3.    Mene osoitteeseen http://51.fi/bJD ja äänestä lukion Yeesi-pisteelle nimeä.
4.    Oppilaskunnan hallituksen joulukalenteri jatkuu tälläkin viikolla. Muista siis etsiä päivän tonttu ja tule hakemaan palkintosi biologian luokasta.
5.    Keskiviikkona lukiolaisten koulupäivä päättyy klo 10.35 ruokailuun. Illalla toki joulujuhla ja siitä löytyy alta tietoutta.
6.    Lukion joulujuhlaa vietetään keskiviikkona 20.12.2017 klo 18.00 alkaen. Tilaisuus on lukiolaisille pakollinen ja huoltajille avoin. Tässä ohjeita juhlaan:
•    Opiskelijat kokoontuvat kotiluokkiinsa 17.45 mennessä ja siirtyvät sieltä juhlasaliin.
i.    Jokainen opiskelija ottaa mukaansa tuolin kotiluokastaan ja käy viemässä sen juhlasaliin ryhmänohjaajan osoittamalle paikalle.
ii.    Tuolit palautetaan kotiluokkiin juhlan jälkeen.
•    Ennen varsinaisen ohjelman alkua, nautitaan rukousaulassa joulupuuroa ja glögiä.
•    Itse juhla päässee alkamaan noin klo 18.30 puuron syönnin jälkeen.
•    Tilaisuuden jälkeen siivoamme jälkemme:
i.    3KAR ja 3SAS -ryhmän opiskelijat siirtävät juhlasalin tuolit näyttämön taakse.
ii.    3SAR –ryhmän opiskelijat auttavat puolestaan Anitta Mäkelää äänentoistolaitteiden ja valojen siirtämisessä pois salista.
7.    Torstaina yhtenäiskoulun joulukirkko klo 9.00 halukkaille.
8.    Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun päättyy 19.12.2017 klo 12.00. Tässä uusintakuulustelussa on myös korotusmahdollisuus!
9.    Uusintakuulustelu pidetään 10.1.2018 klo 8.00 alkaen.
10.    Ilmoittautuminen tentteihin päättyy 10.1.2018.

Rehtori