Myrskyvaroitus Uudessakaupungissa 22.-23.2.

Säätiedotteen mukaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakuntien alueella tuulten voimakkuus nousee n. 25 m/s ensi yön aikana. Ennusteen mukaan kovimman tuulen kesto on n. 3-5 tuntia yön ja aamuyön aikana. Meriveden korkeuden arvioidaan nousevan n. +120 cm ja aallon korkeudet Itämerellä ovat n.4-6 metriä. Tuulten ennustetaan aiheuttavan vaurioita ja sähköjen katkeamisia.

Pelastuslaitos valmistautuu osaltaan arvioidun riskin mukaan ja pelastuslaitoksen Tilannekeskus seuraa tilanteen kehittymistä.

Merenneito pukujen vuokraus!

Pukuja vuokrattavana lapsille ja aikuisille torstaisin ja sunnuntaisin klo 14 - 16.

Lasten koot: 110 - 160 cm
Aikuisten koot: XS - L

Hinta: 5€

MAKEAN VEDEN ALLASTA JUOKSUTETAAN TEHOSTETUSTI

19.2.2020

Makean veden altaan pinta on huomattavasti normaalia korkeammalla ja merenpinnan korkeus on merkittävästi estänyt altaan juoksuttamista. Tämän vuoksi olemme avanneet veden juoksutuksen Vohdensaaren lisäksi myös Vintrin veneporteista. Juoksutusta jatketaan toistaiseksi, kunnes altaan pinta on saatu riittävän alas tai meren pinnan korkeus estää juoksutuksen.

Altaan juoksutus aiheuttaa voimakasta virtaamaa veneporttien läheisyydessä.

Asemakaavaehdotus (SiHy) nähtävillä 20.2.- 23.3.2020

Kaavaehdotus, karttaosaa
Viikaisten, Pohitullin ja hiihtoputken alueella laaditaan asemakaavan muutosta.
Asemakaavamuutoksella on tarkoitus mahdollistaa uuden koulun, päiväkodin, uimahallin ja monitoimihallin rakentaminen Viikaisten mäelle (SiHy-hanke). Alueelle sijoittuu myös kansalaisopiston- ja musiikkiopiston, nuorisotoimen sekä kirjaston tiloja.Kaavaluonnos oli nähtävillä vuoden 2019 loppupuolella ja nyt kaavasta on valmistunut kaavaehdotus.

Katusuunnitelmaehdotus Pappilankujalle nähtävillä 20.2.- 23.3.2020

Kalannin Pappilanpolun katusuunnitelmaehdotus
on nähtävillä 20.2.- 23.3.2020 välisen ajan.
Mahdolliset muistutukset tulee toimittaa viimeistään 23.3.2020 mennessä.
Tutustu ehdotukseen sivuillamme Katusuunnitelmat >

Pappilanpolku on Kalannin keskustassa, Pappilan alueella sijaitseva noin 70 m pitkä rakentamaton kaavakatu.

Meluilmoitus Pyrriläntie 229

Päätös meluilmoituksesta / Louhinta ja murskaus / Länsi-Suomen Maarakennus Oy / Pyrriläntie 229, Uusikaupunki

Uudenkaupungin hiihdon mestaruuskisat 4.3.

Uudenkaupungin liikuntapalvelut järjestää yhteistyössä Kalannin Vankan kanssa hiihdon mestaruuskisat.
Kaupungin mestaruudet ratkotaan keskiviikkona 4.3. klo 18.00 hiihtoputkessa.

Sarjat ja matkat:

4 v. (-2016)                     100 m
6 v. (2015-2014)             150 m
8 v. (2013-2012)             1 km
10 v.(2011-2010)            1 km
12 v (2009-2008)            2 km

ESIKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

Seikowin päiväkoti
Esikouluun ilmoittautuminen toimintakaudeksi 2020-2021 on ajankohtaista.
Kaikkia perheitä joissa on 2014 syntyneitä lapsia pyydetään ilmoittautumaan esikouluun.
Perheille on lähetetty myös esiopetusta koskeva kirje. Hakuaika on viikolla 9 (24.2.-1.3.)
Ensisijaisesti toivotaan, että käytetään sähköistä esiopetushakemusta.
Mikäli esiopetuksen lisäksi tarvitaan myös varhaiskasvatusta, tulee täyttää myös
päivähoitohakemus.

Hiihtolomaviikon ohjelmaa kaupungissa

HIIHTOLOMALLE (vko 8) ON TULOSSA MONENLAISTA MUKAVAA