Kaupungin internetkarttapalvelussa uusia viistoilmakuvia

Kaupungin internetkarttapalvelun aineisto on täydentynyt jälleen. Uutena siellä ovat katsottavissa nyt syksyn aikana kuvatut viistoilmakuvat. Kuvia on kaikkiaan yhteensä n. 2000 kpl ja ne kuvattiin lokakuussa kuvaussuuntana itä-länsi. Koko kunnan alue kuvattiin noin kilometrin korkeudesta ja lisäksi Uudenkaupungin, Kalannin, Lokalahden ja Pyhämaan keskustat myös matalammalla lentäen, jolloin kuvien tarkkuus keskustojen alueelta saatiin paremmaksi. Uudet, syksyn 2018 kuvat avautuvat karttapalvelussa vihreän kamerasymbolin takaa.

Vuodenvaihteen aukioloajat Uudenkaupungin Veden asiakaspalvelussa

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme
Tunnelmallista  Joulunaikaa ja
Hyvää Uutta Vuotta 2019 !

Palvelemme vuodenvaihteessa seuraavasti:

Toimiston asiakaspalvelu on suljettu 27.12.2018 - 6.1.2019. Avoinna jälleen 7.1.2019. Kyselyjä voi lähettää osoitteeseen vesihuolto@uusikaupunki.fi

Yhteispalvelupiste Passari suljettuna 19.12. klo 11.45-13.30.

Kuva Raatihuoneesta
Yhteispalvelupiste Passari ja Matkailutoimisto poikkeuksellisesti suljettuina keskiviikkona 19.12. klo 11.45-13.30.

Asemakaavoja nähtävillä 13.12.2018 - 14.1.2019

Sundholman Vartiovuorella on Sundholma-Varesmaa 3 ranta-asemakaavan laadinta etenemässä luonnosvaiheessa ja Sataman ja Kainpirtin alueen asemakaavoitus on edennyt ehdotusvaiheeseen.

Kaava-asiakirjat ovat nähtävänä 13.12.2018 - 14.1.2019 välisen ajan ja mahdolliset muistutukset/huomautukset pyydetään toimittamaan viimeistään 14.1.2019 klo 15:00 mennessä.

Kaavojen asiakirjoihin voi tutustua lähemmin Kaupunkisuunnittelun sivulla Kaavoja vireillä/nähtävillä >>>

Liikunnan vertaisohjaajakoulutus

Uusia liikunnan vertaisohjaajia koulutetaan tammikuussa.

Uudenkaupungin vanhuspalvelut ja liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä liikunnan vertaisohjaajakoulutuksen.

Koulutus on tarkoitettu liikuntaryhmien vapaaehtois-, harraste- ja vertaisohjaajille. Mukaan ovat tervetulleita esim. kunnan-, eläkeläis-, vammais-, ja kansanterveysjärjestöjen, urheiluseurojen toiminnan piirissä mukana oleva tai ohjaajaksi aikova tai muuten vain liikunnasta kiinnostunut.

Yksityistielaki muuttuu 1.1.2019

Uusi yksityistielaki tulee voimaan vuoden 2019 alkaessa. Uuden lain voimaan tultua kunnat eivät enää suorita yksityistielain mukaisia toimituksia vaan kuntien viranomaistehtävät yksityistietoimituksissa siirtyvät pääasiassa Maanmittauslaitoksen hoidettavaksi. Tiekunnille tulee tietojen ilmoitusvelvollisuus Maanmittauslaitokselle ja Liikennevirastolle. Valtion ja kunnan avustusten ehtona on, että tiekunnan tiedot on oltava ajantasalla yksityistierekisterissä ja kansallisessa tietojärjestelmässä (Digiroad).

Äänestä maakunnan kaunein joulukatu

Kun viime vuonna äänestettiin maakunnan kauneinta joulukuusta, tänä vuonna kisataan maakunnan kauneimman joulukadun tittelistä. Esittelyssä on kymmenen erilaista joulu- ja valokatua Varsinais-Suomesta. Uudenkaupungin lisäksi ehdolla ovat Laitila, Naantali, Turku, Salo, Paimio, Somero, Loimaa, Kyrö/Pöytyä ja Piikkiö/Kaarina.
Kauneimmaksi valittu joulukatu palkitaan kunniakirjalla ja äänestysaikaa on 19.12. saakka.

Kalannin lastenneuvola siirtyy pääterveysasemalle

Lastenneuvolatoiminta Kalannissa päättyy toistaiseksi. Lastenneuvola siirtyy Kalannista Uudenkaupungin pääterveysasemalle neuvolan tiloihin. Maanantaista 10.12.2018 lähtien kalantilaiset lapset otetaan vastaan Uudenkaupungin lastenneuvolassa. Terveydenhoitajana jatkaa Susan Aitamurto. Ennestään sovittu lääkärineuvola 12.12.2018 on vielä Kalannissa.

20 €:N OSTO-OSOITUKSET LIUKUESTEIDEN HANKINTAAN 70 V. TÄYTTÄNEILLE

Kotona asuvien 70 v. täyttäneiden uusikaupunkilaisten liukuesteiden ostoon tarkoitettujen 20 €:n suuruisten osto-osoitusten jako alkaa ma 10.12.2018. Koskee myös v. 1949 syntyneitä uusikaupunkilaisia.

Osto-osoituksen voi hakea Uudenkaupungin vanhustyön toimistosta, Terveystie 4, 2. krs, seuraavasti:
10.-21.12.2018 ma-pe klo 9-12
2.1.2019 alkaen ma-pe klo 9-11

Ota mukaan henkilöllisyystodistus, kun noudat osto-osoituksen itsellesi ja valtakirja, mikäli noudat osto-osoituksen toiselle henkilölle.

PÄIVYSTYS VARHAISKASVATUKSESSA JOULUN AIKAAN

Joulun aikaan 27.12.2018-4.1.2019 kaupungin alueella päivystää Hakametsän päiväkoti.
Vuoropäiväkoti Myllymäki on myös avoinna.
Kalannin päiväkoti on auki tarpeen mukaan.

Maksutonta esiopetusta ei ole 22.12.2018-6.1.2019.

Päivähoidon tarpeesta tulee ilmoittaa niin pian kuin mahdollista, jotta riittävä henkilökunta
ja ateriat pystytään järjestämään päivystysaikana.

Mukavaa ja rauhallista Joulun aikaa kaikille

toivoo
VARHAISKASVATUSPALVELUT