Demokadulla uutta puhtia Ugin keskustaan

Yksi Uudenkaupungin Demokadun kehittämiskohteista on keskustassa sijaitseva Rauhanpuisto

Demokadun tavoitteena on osallistaa laaja kirjo kaupunkilaisia ja erilaisia sidosryhmiä suunnittelemaan ja testaamaan keskustan kaupunkitilaa. Tilat syntyvät vuoropuhelussa. Esimerkiksi kadunpätkä voidaan testissä muokata viihtyisäksi kävelykaduksi sekä torille ja Rauhanpuistoon voidaan koota erilaisia oleskelutiloja ja aktiviteetteja. Asukkaat ja keskustan yrittäjät saavat omakohtaista kokemusta siitä, miten muutos voisi vaikuttaa keskustan elämään. Tavoitteena on synnyttää yhteinen kokemus, aina suunnittelusta lopputuloksen arviointiin saakka.

Kaupungin keskustan katujen päällystystyöt alkavat juhannuksen jälkeen

Katujen päällystysohjelmaan 2018 kuuluu myös pätkä Rantakatua.
Keskustan katujen päällystystyöt alkavat vanhan asfaltin jyrsinnöillä juhannuksen jälkeen.
Uudenkaupungin kaupungin tämän vuoden katujen päällystysohjelman mukaiset työt pyritään nyt keskittämään kesä-heinäkuun vaihteeseen.
Katutöistä aiheutuu valitettavasti haittaa liikenteelle ja eniten sitä aiheutunee Alisenkadun päällystämisestä, joka tehdään välillä Myllykatu-Rauhankatu. Alisenkadun kohdalla työtä tullaankin tekemään mahdollisesti myös öiseen aikaan, jolloin liikkuminen kadulla on vähäistä.

Saaristomeren panoraama -valokuvanäyttely Uudessakaupungissa 19.6. – 10.7.2018

Ympäri Suomea kiertävä Saaristomeren panoraama -valokuvanäyttely tuli myös Uuteenkaupunkiin.
Näyttely on pystytetty Kaupunginlahden Sorvakon puoleiselle rannalle, Pakkahuoneen vastapäätä,
jossa siihen voi käydä tutustumassa 19.6. – 10.7.2018 välisen ajan.
Uuteenkaupunkiin se tuli Naantalista ja menee seuraavaksi täältä Raumalle.

Wahlbergin museotalo on suljettu juhannuksena

Vietämme juhannusta 22.-24.6.2018
Museo on jälleen avoinna maanantaina 25.6.2018.

HAASTEPYÖRÄILY

Kampanjan kesätapahtuma keskiviikkona 27.6.2018 klo 17.00.

Yhteispyöräilyn lähtö uimahallin pihalta.

Uimahalli - Kalannin kotiseutumuseo - Uimahalli
Pituus noin 21 km.

Tiedustelut:

Johanna Laimaa / Henna Sulo

p. 050 - 557 9103
uimaopettaja@uusikaupunki.fi

Kesätauko

Uudenkaupungin Uimahalli kesätauolla 21.6. - 19.8.2018.

Avaamme ovet jälleen maanantaina 20.8. klo 8.00.

Hyvää Kesää!

Kaupungin toimipaikkojen poikkeavat aukioloajat kesällä

Kaupungin toimipaikat ovat pääsääntöisesti suljettuna 2.7. – 29.7.2018.

Poikkeuksia tähän pääsääntöön on ilmoitettu seuraavasti:

Kaupungin päiväkotien ollessa suljettu 2. - 29.7., päivystys toimii päiväkoti Merilinnussa
9.7. – 9.8.

Kirjastot:
Uudenkaupungin kaupunginkirjasto
on avoinna juhannusaaton aattona 21.6.
klo 10.00 – 17.00, juhannuksena 22.- 24.6. kirjasto on suljettu. Heinäkuussa kirjasto on lauantaisin suljettu.

Kesän aukioloajat Uudenkaupungin Veden asiakaspalvelussa

Uudenkaupungin Veden toimiston asiakaspalvelu on suljettu 9.7.- 3.8.2018. Avoinna jälleen 6.8.2018.

Laskutuksen asiakaspalvelun tavoittaa 9.7.- 3.8.2018 numerosta 0407189960 Tiesithän, että kyselyt voit lähettää laskutukseen myös sähköpostilla osoitteeseen vesilaskutus[a]uusikaupunki.fi.

Muista Uudenkaupungin Veden palveluista/töissä olevista henkilöistä saat tiedon puhelinvaihteesta 02 845151 arkisin klo 8-16.

Vesikatkos Viikaistenkadulla ja Tanhuankujalla 18.6.2018 klo 9-16

Tiedote päivitetty 18.6.2018 klo 14.15

Vesikatkos Viikaistenkadulla ja Tanhuankujalla on ohi. Korjaustyöt saatiin valmiiksi suunniteltua aikaisemmin.
Korjaustyön jälkeen saattaa esiintyä väliaikaista veden värjäytymistä. Tällaisessa tilanteessa vettä on hyvä juoksuttaa hanasta kunnes se kirkastuu.
Katso lisätietoja miten vesikatkon jälkeen tulee toimia.

Pahoittelemme työstä aiheutunutta haittaa.

Puutarhajätteiden vastaanottoajoissa poikkeusta

Lauantaina 16.6. on Biolinja Oy:llä (os. Kaatopaikatie 1)  puutarhajätteiden vastaanottoa  klo 10:00-15:00.