Puusepänkadun katusuunnitelmaehdotus nähtävillä 18.12.2018-17.1.2019

Puusepänkadun yhdistetyn jalankulku- ja pyörätien katusuunnitelmaehdotus pidetään nähtävillä 18.12.2018 – 17.1.2019 välisen ajan.

Mahdolliset muistutukset on tehtävä kirjallisesti nähtävillä olon aikana.
Suunnitelma-asiakirjoihin voi tutustua täällä >>>

(Suunnitelma on nähtävillä myös hallinto-ja kehittämiskeskuksen kaupunkisuunnittelussa viraston aukioloaikoina, osoite Välskärintie 2 C, Uusikaupunki
ja yhteispalvelupiste Passarissa palvelupisteen aukioloaikoina, osoite Rauhankatu 10. Huom. joulun mahdollinen vaikutus aukioloaikoihin)

Suunnitelman mukaan Puusepänkadun lännenpuoleiselle reunalle rakennetaan korotettuna yhdistetty jalankulku- ja pyörätie ja näin kevyen liikenteen turvallisuus ja käytettävyys tulevat paranemaan.
Ketunkallion alueelle on parhaillaan rakentumassa ja suunnitteilla lisää asuntorakentamista, mikä lisää liikennettä.
Puusepänkatu yhdistää rakentuvien alueiden kevyen liikenteen etelässä Ketunkalliontien kaupan alueeseen ja pohjoisessa autotehtaalle vievään reitistöön.
(Viistoilmakuva kuvattu idästä länteen, syksy 2018)