Pumptrack-rata jälleen kiertueella

Pumptrack kiertueella
Talvitauon jälkeen Uudenkaupungin torille 4.4.2019 pystytetty Pumptrack-rata on jälleen viimevuotiseen tapaan kierroksella Lokalahdella, Kalannissa ja  Pyhämaassa.
18.4. rata koottiin Lokalahden keskustaan leikkikentän viereen ja 3.5. se siirrettiin Kalannin keskustaan lähelle Pankkitien leikkikenttää sekä vielä 22.5. Pyhämaan koulun viereiselle kentälle.
Viikolla 23 rata tuodaan takaisin Uudenkaupungin keskustaan, ensin Leijonapuiston viereen ns. sirkuskentälle ja sitten Merefestien jälkeen torille.

Pumptrack-rata
Kooltaan rata on 16,36 m x 6,08 m ja sen pääasiallinen sijoituspaikka on torilla leikkipuiston läheisyydessä.
Pumtrack-rata soveltuu ajettavaksi erilaisilla polkupyörillä sekä  lisäksi hyvin myös potku- ja rullalautailuun sekä rullaluisteluun.
Pumptrackilla ajettaessa on tärkeää vauhdin säätely ja ajolinjat, joten näiden perustaitojen on hyvä radalle mentäessä olla kunnossa. Muistathan käyttää kypärää!
Talveksi rata siirretään pois käytöstä.
Rata hankittiin Uudenkaupungin torille kesän 2018 Demokatu-projektin innoittamana.

Metsät, puistot ja viheralueet/Pumptrack-rata >
Lapsiperheet