Postia Uudenkaupungin vapaa-ajan asukkaille

Kulttuurikeskus Crusellin alakerrassa on viime päivien ajan käynyt kova kuhina, kun Uudenkaupungin vapaa-ajan asukkaille lähetettäviä infokirjeitä on kasattu postitusta varten. Postitusurakkaan saatiin tänäkin vuonna apuja Novidasta, josta postitustyöhön osallistui yhteensä 16 tehokasta merkonomiopiskelijaa.

Niin sanottu mökkiläisposti kilahtaa lähiaikoina noin 3000 Uudenkaupungin ulkopuolella asuvan vapaa-ajan asukkaan postilaatikkoon 22 eri maassa. Kirjeessä informoidaan kesäasukkaita ajankohtaisista muutoksista kaupungin toiminnoissa sekä tiedotetaan tapahtumista ja palveluista. Tiedottamalla Uusikaupunki haluaa huolehtia kesäasukkaidensa viihtyvyydestä sekä varmistaa, että lomailu sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Postitus onkin vuodesta toiseen kerännyt runsaasti kiitosta mökkiläisiltä.