Popsauta rohkeasti!

Hauska ananas ja aurinkolasit
Kesälauantain Pop Up -tapahtuma järjestetään lauantaina 25.7. klo 10-14. Hyvän mielen lauantai on yhteisöllinen, koko kaupungin yhteinen tapahtuma, joka tuo iloa niin kuntalaisille kuin vierailijoillekin!

Pop up -pisteiden ohjelmaa voi tuottaa kuka tahansa! Popsautuksessa korostuu toiminnallisuus ja elämyksellisyys ja toimintaa toivotaan (säävarauksella) erityisesti putiikkien edustoille keskustaan, puistoihin, rannoille ja vaikka oma piha voi olla Pop Up-piste! Haastamme sinut tuottamaan yllätyspisteiden ohjelmaa! Laulaisitko puistossa tai pihalla, tekisitkö taikatemppuja, ennustaisitko korteista, tuunaisitko kasvomaalauksia, leipoisitko herkkuja tai järjestäisitkö jonkun leikkimielisen kisailun? Kaikki on nyt mahdollista - mitä hauskaa ikinä keksitkään!

Tapahtuma saa näkyvyyttä niin printtimediassa kuin sosiaalisen median kanavissakin. Toiminnalliset pop up -pisteet kerätään yhteiseen karttaan, joka julkaistaan paikallislehdessä tapahtumapäivänä 25.7. ja on tarkasteltavissa myös sähköisesti.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista Kesälauantain Pop Up-nimellä, jossa popsahteluja ja yllätyksiä pääsee markkinoimaan vapaasti. Tapahtumaa ja tietoa pop upista kannattaa jakaa ahkerasti myös omissa some-kanavissasi: näin saamme lisää näkyvyyttä ja positiivisen pöhinän aikaiseksi hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Ilmoita yllätyspisteesi mukaan oheisen linkin kautta perjantaihin 17.7.2020 mennessä: http://bit.ly/PopUpUki
Osallistuminen on maksutonta!

Huomioithan, että ilmoittautumisessa sinun tulee jo nimetä Pop Up -piste, antaa osoite ja kirjoittaa siitä muutamalla sanalla! Antamaasi materiaalia käytetään mm. ennakkomarkkinointiin ja kartan valmistukseen. Autamme tarvittaessa pisteen sijoittumispaikassa – älä epäröi ottaa yhteyttä Teijaan, teija.isotupa@uusikaupunki.fi tai Päiviin, paivi.sappinen@gmail.com.

Tehdään yhdessä koko kaupungin yhteisöllinen, mukava ja elämyksellinen päivä, jossa viihtyvät kaikenikäiset!