Puutarhajätteiden kevään ensimmäinen vastaanottopäivä to 3.5.

Puutarhajätteiden vastaanotto 2018
Biolinja Oy (entisellä kaatopaikalla, os. Kaatopaikantie 1) ottaa vastaan kiinteistöjen puutarhajätteitä välillä 3.5. -15.11.2018
torstaisin klo 12:00 -18:00  ja
perjantaisin  klo 10:00 - 15:00

Lisäksi lauantaisin 12.5., 16.6., 18.8., 15.9., ja 20.10.  klo 10:00 - 15:00

Haastepyöräilyn aloitustapahtuma 2.5. klo 17:00

Kampanjan aloitustapahtuma
Keskiviikkona 2.5.2018 klo 17:00
Yhteispyöräily Karhuluodon uimarannalle (15 km)
Lähtö uimahallin pihalta (lyhyt alkulämmittely)
Rannalla mehutarjoilu ja arvonta.

Tervetuloa sankoin joukoin mukaan!

Ollaan ihmisiksi luonnon kanssa – ympäristövideo 1/2018

Vuoden 2018 ensimmäinen ympäristövideo on julkaistu ja se on Ollaan ihmisiksi luonnon kanssa – Turun saastehistoria.
Ihmiskunta on kohdannut ympäristöongelmia ennenkin. Aina niistä on selvitty, mutta ilmastonmuutoksen torjunta on isompi haaste.
Myös Turussa on pitkä saastehistoria, joka ulotuu 1700-luvulle saakka.

Katso video

Buusti Myllymäellä

Myllymäen puisto
Uudenkaupungin viherpalvelut ja Aktivointikeskus Puusti ovat viritelleet talven aikana yhteistyötä ja sen lähtölaukauksena järjestetään aamupäivätalkoot Myllymäellä maanantaina 23.4. klo 9.30-12. Tarkoituksena on kerätä roskia, oksia ja haravoida aluetta vapuksi kuntoon.  Tapahtumaan osallistuvat työpajan, kierrätyskeskuksen ja mielenterveyskuntoutuksen porukat. Tervetulleeksi haravan varteen toivotamme myös aktiiviset kaupunkilaiset. Tavoitteena on saada myllymäelle noin 50 hengen porukka.

Kesän 2018 uimakoulut

ALKEISUIMAKOULUT:

Merenneito
Ei uintitaitovaatimuksia, ikäraja 5 vuotta.
Harjoitellaan vedessä liikkumista pelien ja leikkien avulla. Samalla suoritetaan alkeisuintimerkkiä.

Hinta: 30€

Hylje
Uintitaitovaatimus on vähintään 10 metrin sujuva uinti ilman apuvälinettä tai vanhemman apua, ikäraja 5 vuotta.

Kevään veropäivä Passarissa ma 7.5.2018 klo 9.00 - 16.30

Turun verotoimistosta tulee jälleen kaksi verosihteeriä neuvomaan veroasioissa. Kokemuksen perusteella aamupäivällä on enemmän kävijöitä, joten iltapäivällä pääsee nopeammin hoitamaan asioitaan.

Tervetuloa!

Kevätmarkkinat - Uusikaupunki valmistautuu kesään!

Iloisia ihmisiä torilla
Uudenkaupungin Kevätmarkkinat on lauantaina 21.4. klo 8-16 torilla ja torin ympäristössä. Markkinoille on tulossa kymmeniä myyjiä ja tuotevalikoimaa löytyy leivonnaisista pärekoreihin ja kalatuotteisiin ja kaikkea siltä väliltä.  Markkina-aluetta on torin lisäksi Alisellakadulla välillä Liljalaaksonkatu  – Rauhankatu.  Paikallisilla yrittäjillä on oma Pop Up -kuja Sepänkadun ja Liljalaaksonkadun välisellä katuosuudella.

UI KESÄKSI KUNTOON TULOKSET

VESIJUOKSU & -JUMPPA (Tulos minuuteissa)

1. JUOPPERI PIRKKO    3600
         1. JÄRVENPÄÄ AIRI         3600
         3.  TOIVONEN EIJA         1650

UINTI MIEHET (Tulos metreinä)
  1. SÖDERMAN JONE         150500
  2. LEHTISALO MARKKU    146000
  3. ELOKOSKI MAURI           70850

UINTI NAISET (Tulos metreinä)
  1. NURMI SANNA                            88500
  2. TÖTTERMAN-RANKI MAIJE   80100

Hiun alueelta varattavaksi kaksi omakotitonttia

Kaupunki tarjoaa varattavaksi kaksi omakotitonttia Hiun asuntoalueelta Hiunniityntien ja Niittypuronkujan varrelta.
Tonttien rakennusoikeus on toisella 240 ja toisella 300 ka-m2 ja niiden suurin sallittu kerrosluku on kaksi.
Tonttien neliöhinta on 13,63 €/m2 ja vuosivuokra 5 % tontin hinnasta indeksiin sidottuna.
Tontit ovat ensisijaisesti vuokratontteja, mutta rakentamisen jälkeen on mahdollisuus ostaa tontti omaksi.

Varattavaksi voi anoa seuraavia tontteja:
  • 19-35-1 , pinta-ala 1945m2   (Niittypuronkuja)

Asukaskysely - Resident Survey

Asukaskysely toteutetaan Vakka-Suomen kuntien alueella. Sen avulla selvitetään kuntien asukkaiden harrastusaktiivisuutta ja tyytyväisyyttä palvelutarjontaan sekä kehitetään yhteistyötä asukkaiden ja eri toimijoiden välillä. Kysely liittyy Asukasluotsaus-hankkeeseen.
Vastaa kyselyyn ja osallistu oman asuinpaikkakuntasi harrastustarjonnan ja palveluverkoston kehittämistyöhön.
Siirry tästä kyselyyn >>>

Resident Survey