Nuorten kesätyöpaikat 2021

Uudenkaupungin kaupunki tukee uusikaupunkilaisia yrityksiä ja maatalousyrittäjiä, jotka tarjoavat nuorille kesätyöpaikkoja.

Kivijalkakaupan tuotevalikoimaa
Haku yritystukipaikkoihin aukeaa maanantaina 8.3.2021. Tuettavat kesätyöpaikat on tarkoitettu nuorille, jotka ovat syntyneet 1.1.2001 - 31.12.2005. Nuoren tehtävä on itse etsiä yritys johon työllistyä.  

Tuki yritykselle on enintään 300 euroa per nuori. Yritystukisopimus ehtoineen ja ohjeineen on tulostettavissa kaupungin verkkosivuilta kohdasta Työ ja yrittäminen/avoimet työpaikat. Paperisia lomakkeita saa tarvittaessa palvelupiste Passarista, Rauhankatu 10 arkisin klo 9-15. Yritystukisopimukset voi myös palauttaa palvelupiste Passariin, jos sähköinen lähettäminen on syystä tai toisesta hankalaa. Hakuaika yritystukipaikkoihin päättyy maanantaina 7.6.2021. 

Kaupungin organisaation kesätyöpaikat tulevat hakuun 16.3.2021  
Työt ovat avustavia tehtäviä kaupungin eri palvelualoilla, eikä niissä vaadita aikaisempaa kokemusta. Työsopimukset tehdään joko neljän tai kahden viikon mittaisina. Kesätyöpaikkoja voivat hakea ne koululaiset ja opiskelijat, jotka ovat syntyneet 1.9.2003 - 31.12.2005. Vuonna 2003 syntyneet voivat siis vielä hakea, jos täyttävät 18 vuotta elokuun viimeisen päivän jälkeen. Hakulomake ohjeineen on tulostettavissa verkkosivuilla myöhemmin!
    
Etusijalla kaupungin oman organisaation kesätyöpaikkoihin ovat ne uusikaupunkilaiset nuoret, jotka eivät ole aikaisemmin olleet kaupungin järjestämissä kesätöissä.Valinnat kesätyöpaikkoihin tehdään siten, että paikkojen saajat arvotaan ja nuoret pyritään sijoittamaan hakemuksissa esitettyjen toiveiden perusteella.