Lähikuva nopeustestipelistä.
Nuoriso

Nuorisovaltuusto palkitsi Kristiina Kaupinsalon

Uudenkaupungin nuorisovaltuusto myönsi tänä vuonna jo perinteikkään Naakka -patsaan Kristiina Kaupinsalolle.

Perusteluina nuorisovaltuusto toteaa, että Kristiina Kaupinsalo on auttanut monia nuoria ja saanut paljon positiivista palautetta työstään. Hän on työssään pätevä ja on omalta osaltaan parantanut koulujen ilmapiiriä. Hän on monen nuoren elämässä merkittävä henkilö ja myös tuonut mielenrauhaa nuorille.

Nuorisovaltuusto jakaa Naakka-patsaan vuosittain henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt nuorten asioita Uudessakaupungissa.

Varsinais-Suomen liitto lahjoitti vuonna 2005 Uudenkaupungin nuorisovaltuustolle naakkapatsaan menestymisestä nuorten visiokilpailussa.

Nuorisovaltuusto halusi antaa naakkapatsaan eteenpäin ja niinpä siitä tehtiin kiertopalkinto. Palkinto annetaan vuosittain esimerkillisesti nuorten toimintaa edistäneelle henkilölle, yritykselle tai järjestölle. Patsaan saaja huomioidaan aina joulukuussa.

Katso tästä Kristiina Kaupinsalon kiitosvideo: