Nuorisopalvelut poikkeusaikana

Uudenkaupungin nuorisotalot ovat suljettuna toistaiseksi. Avaamme jälleen, kun Suomessa saadaan siihen lupa.

Siihen asti teemme nuorisotyötä verkossa!

Tavoitat meidän jo olemassa olevia kanavia pitkin:

Facebook: Nuorisopalveluiden tykättävä sivu sekä henkilöprofiilit: Etsivä Uusikaupunki sekä Uki nuokkarit.
Instagram: @Ukinuokkarit ja @etsiva_uusikaupunki
Snapchat: @ukinuokkari ja @etsiva_uki

Somekanaville tuotamme myös mm. kokkivideoita, nuorten kuulumisia ja muuta mukavaa seurattavaa! Ota siis meidän seurantaa ja saa vinkkejä mm. viikonlopun tekemiseksi.

Uutuutena olemme perustaneet etänuokkarin Discordiin. Tältä palvelimelta löydät virtuaalisen nuorisotilan, jonne voit tulla juttelemaan ja pelailemaan. Nuokkari kanavalla työntekijöinä toimivat nuoriso-ohjaajat ja etsivät nuorisotyöntekijät. Tällä kanavalla saattavat vierailla myös muut tahot: kuten kuraattorit, psykologit ja seurakunnan työntekijät. Nuorisotila on pääsääntöisesti auki iltaisin, muutamana päivänä viikossa. Aukiolot päivittyvät viikoittain, ja muutokset ovat mahdollisia. Linkin kanavalle saat nuoriso-ohjaajilta.

Etsivän nuorisotyön ohjausta ja tukea saa edelleen – ole rohkeasti yhteydessä, jos kaipaat tukea itsellesi, perheenjäsenellesi tai muulle tuttavallesi. Ohjausta tapahtuu etänä.

Perinteiset sähköpostit, whatsapp viestit sekä tekstarit tavoittaa myös, samoin soittamalla meidät saa normaalisti kiinni edelleen.

Kaikkien työntekijöiden sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Sekä puhelimitse:
Pia Rauha, nuoriso-ohjaaja 050 383 5304