Lähikuva nopeustestipelistä.
Nuoriso

Nuorisopalvelujen kesä

NUORISOTALOT
Nuorisotalot ovat avoinna rajoitetusti. Osallistujamäärää rajataan aluehallintoviraston antaman päätöksen mukaisesti ja noudatamme terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.
Nuorisotalojen käyttäjien tulee huolehtia hygieniaohjeiden ja turvavälien noudattamisesta ja asiakkailta toivotaan oman maskin käyttöä.
Kesän aikana nuorisopalvelut järjestävät kaverinuokkareita aluehallintoviraston määräysten mukaisesti, sekä nuorisotalo Vantissa että Kalannin nuokkarilla.
Seuraathan nuorisopalveluiden sosiaalista mediaa, josta löydät ajankohtaiset tiedot voimassa olevista rajoituksista ja tulevista toiminnoista.

MINECRAFT
Olemme avanneet myös oman minecraft- palvelimen, jonne pääset mukaan pyytämällä nuoriso-ohjaajilta liittymislinkin. Minecraftia pelaamme pääsääntöisesti sadepäivinä.

HAKAMETSÄN KESÄPÄIVÄ
Nuorisopalvelut järjestävät myös Hakametsän 4-5-luokan oppilaille tiistaina 22.6. klo 11-13.00 hauskan kesäpäivän. Ilmoittaudu mukaan linkistä: https://link.webropolsurveys.com/EP/598CD8FA3F130A12
Kesäpäivä järjestetään Hakametsän koulun pihalla ja ohjelmassa on muun muassa jäätelöbingo ja vesi-ilmapallo pelejä, sekä kaikkea muuta hauskaa!
Tapahtumalla on säävaraus, joten kaatosateessa joudumme valitettavasti siirtämään tapahtuman myöhempään ajankohtaan.

UUSIEN 7-LUOKKIEN TUTUSTUMISPÄIVÄ
Nuorisopalvelut järjestävät uusille, tuleville syksyn 7-luokkalaisille kivan kesäpäivän, jonka tarkoituksena on tutustua tuleviin luokkalaisiin ja viettää aikaa yhdessä.
Tapahtuma järjestetään torstaina 17.6. klo 14.00-16.00 Nuorisotalo Vantin sisäpihalla, osoitteessa Vuorikatu 11, Uusikaupunki.
Ei ennakkoilmoittautumista. Tapahtumalla on säävaraus, joten kaatosateessa joudumme valitettavasti siirtämään tapahtuman syksymmälle.
Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, laitathan viestiä nuoriso-ohjaajille.

KESÄRALLI PYHÄMAASSA JA LOKALAHDELLA
Kirjastoauton kesäralli lapsille ja nuorille järjestetään torstaina 10.6. klo 17.45-18.30 Pyhämaan kaupan pysäkillä, ja perjantaina 11.6. klo 17.00 alkaen Lokalahden kirkon edessä olevalla parkkipaikalla.
Ohjelmassa on muun muassa Jätski-Bingo, vesi-ilmapallotikkakisa ja Jättisaippuakuplien ”puhaltamista”.
Tapahtumalla on säävaraus eli sateen sattuessa tapahtumaa ei järjestetä koronarajoitusten vuoksi.

TAPAAMINEN

Voit pyytää kaikkia nuorisopalveluiden työntekijöitä mukaan myös vaikkapa pelaamaan frisbeegolfia tai kävelylle. Voit myös sopia ajan yksilöohjaukseen kenen tahansa nuorisopalveluiden työntekijän kanssa.
Nuoria kannustetaan ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä nuorisopalveluiden aikuisiin.

Kannustamme seuraamaan myös nuoripalveluiden sosiaalista mediaa, josta löydät tarkemmat informaatiot tulevista toiminnoista.

Instagram @ukinuokkarit @etsiva_uusikaupunki
Facebook @uki nuokkarit ja @etsivä uusikaupunki @uudenkaupungin nuorisopalvelut