Lyhtyjen yön esitys. Kaksi kitaristia ja laulaja esiintyvät yleisölle puistossa.
Kulttuuri

Näyttelyhaku vuodelle 2023 on avautunut

Uudenkaupungin, Laitilan, Vehmaan ja Taivassalon kunnallisiin näyttelytiloihin on avautunut vapaa haku kaikille taiteilijoille, taiteen harrastajille, työryhmille ja kuvataidejärjestöille. Yhteisellä näyttelyhaulla pyritään voimistamaan kulttuuritoimijoiden välistä yhteistyötä sekä taiteilijoiden liikkuvuutta Vakka-Suomen alueella.

Abstrakteja maalauksia Liljelund-hallin seinillä.
Haettavat näyttelytilat ovat Uudenkaupungin Kulttuurikeskus Cruselli, Laitilan Kustaa Hiekan lukutupa sekä Kalannin, Laitilan, Vehmaan ja Taivassalon kirjastojen näyttelytilat. Näyttelyaika on noin yksi kuukausi ja se voi sijoittua tammi–joulukuulle 2023.

Hakuaika on 29.8.-25.9.2022. ja päätökset tehdään 10.10. mennessä.

Näyttelyhaku voi kohdistua yhteen tai useampaan kohteeseen. Arviointikriteerejä ovat soveltuvuus näyttelytilaan sekä kuntien kulttuuritoiminnan tehtävän tukeminen. Keskeistä on myös, että eri näyttelyiden avulla saadaan muodostettua monipuolinen ja vaihteleva kokonaisuus koko vuodelle jokaiseen näyttelytilaan.

Toimita vapaamuotoinen hakemus 25.9. mennessä sähköpostilla osoitteeseen joni.pietilainen (at) uusikaupunki.fi otsikolla Näyttelyhaku 2023. Lisätietoja hakemuksen sisällöstä sekä näyttelyn ehdoista löydät tämän sivun liitteenä olevasta pdf-tiedostosta.