Lyhtyjen yön esitys. Kaksi kitaristia ja laulaja esiintyvät yleisölle puistossa.
Kulttuuri

Näyttelyhaku vuodelle 2022 on avautunut

Uudenkaupungin, Laitilan, Vehmaan ja Taivassalon kunnallisiin näyttelytiloihin on avautunut vapaa haku kaikille taiteilijoille, työryhmille ja kuvataidejärjestöille. Yhteisellä näyttelyhaulla pyritään voimistamaan kulttuuritoimijoiden välistä yhteistyötä sekä taiteilijoiden liikkuvuutta Vakka-Suomen alueella.

Liljelund-hallin taidenäyttely. Yhdellä seinällä hopeaesineitä lasivitriineissä. Taideteoksia muilla seinillä.
Haettavat näyttelytilat ovat Uudenkaupungin Kulttuurikeskus Cruselli, Laitilan Kustaa Hiekan lukutupa sekä Kalannin, Vehmaan ja Taivassalon kirjastojen näyttelytilat. Näyttelyaika on noin yksi kuukausi ja se voi sijoittua tammi–joulukuulle 2022.

Hakuaika on 11.9.-10.10.2021. ja päätökset tehdään 1.11. mennessä.

Näyttelyhaku voi kohdistua yhteen tai useampaan kohteeseen. Arviointikriteerejä ovat soveltuvuus näyttelytilaan sekä kuntien kulttuuritoiminnan tehtävän tukeminen. Keskeistä on myös, että eri näyttelyiden avulla saadaan muodostettua monipuolinen ja vaihteleva kokonaisuus koko vuodelle jokaiseen näyttelytilaan. Lisäksi tänä vuonna koronan vuoksi peruuntuneet taidenäyttelyt siirretään vuodelle 2022 mahdollisuuksien mukaan.

Toimita vapaamuotoinen hakemus 10.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen joni.pietilainen (at) uusikaupunki.fi otsikolla Näyttelyhaku 2022. Lisätietoja hakemuksen sisällöstä sekä näyttelyn ehdoista löydät tämän sivun liitteenä olevasta pdf-tiedostosta.