Lyhtyjen yön esitys. Kaksi kitaristia ja laulaja esiintyvät yleisölle puistossa.
Kulttuuri

Näyttelyhaku vuodelle 2021 on avautunut

Uudenkaupungin, Laitilan ja Vehmaan kunnallisiin näyttelytiloihin on avautunut vapaa haku kaikille taiteilijoille, työryhmille ja kuvataidejärjestöille. Yhteisellä näyttelyhaulla pyritään voimistamaan kulttuuritoimijoiden välistä yhteistyötä sekä taiteilijoiden liikkuvuutta Vakka-Suomen alueella.

Liljelund-halli, jossa näyttely pystytettynä. Seinillä ja jalustoilla monenlaisia teoksia.
Haettavat näyttelytilat ovat Uudenkaupungin Kulttuurikeskus Cruselli, Laitilan Kustaa Hiekan lukutupa, sekä Vehmaan kirjaston näyttelytila. Näyttelyaika on noin yksi kuukausi ja se voi sijoittua tammi–joulukuulle 2021.

Hakuaika on 28.9.-1.11.2020.

Näyttelyhaku voi kohdistua yhteen tai useampaan kohteeseen. Arviointikriteerejä ovat soveltuvuus näyttelytilaan sekä kuntien kulttuuritoiminnan tehtävän tukeminen. Keskeistä on myös, että eri näyttelyiden avulla saadaan muodostettua monipuolinen ja vaihteleva kokonaisuus koko vuodelle jokaiseen näyttelytilaan.

Toimita vapaamuotoinen hakemus 1.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen joni.pietilainen (at) uusikaupunki.fi otsikolla Näyttelyhaku 2021. Lisätietoja hakemuksen sisällöstä sekä näyttelyn ehdoista löydät tämän sivun liitteenä olevasta pdf-tiedostosta.