Muutoksia jätteiden kierrätyspisteisiin

Rinki-ekopisteen kyltti.

Uudenkaupungin jätehuolto lisää muovinkeräysastioita kolmeen kierrätyspisteeseen: Sorvakkoon Rinki-ekopisteen yhteyteen, Tyllikujalle ja Kalantiin SEO:n huoltoaseman yhteyteen rakenteilla olevaan uuteen Rinki-ekopisteeseen.

Kalannin entinen Rinki-ekopiste Suvelantiellä on poistunut käytöstä. Lokalahdelle suunnitellun uuden Rinki-ekopisteen pohjatyöt alkavat marraskuun aikana. Ekopiste sijoittuu Lokalahden keskustaan K-Marketin yhteyteen. Kalannin ja Lokalahden uusien Rinki-ekopisteiden käyttöönotosta tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Raulion kierrätyspiste osoitteessa Pyhämaantie 230 poistuu käytöstä 1.1.2021 lukien.

Kaikkien kaupungin alueella olevien 19 kierrätyspisteen yhteyteen asennetaan uudet kierrätysohjeita sisältävät opasteet loppuvuoden aikana.