Muutoksia hoitotarvikejakelun tilauksiin

Sidetarvikkeita.
Uudenkaupungin terveyskeskuksen yhteistoiminta-alueella toimii keskitetty hoitotarvikejakelu. Jos sairautesi on kestänyt yli kolme kuukautta tai on pysyvä, sinulla on oikeus saada maksutta hoitosuunnitelmasi mukaisia hoitotarvikkeita. Päätöksen hoitotarvikkeista tekee lääkäri tai terveydenhuollon ammattihenkilö perusterveydenhuollossa tai erikoissairaanhoidossa.

Hoitotarvikejakelun tilaukset tulee jatkossa tehdä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen hoitotarvikejakelu.uki@uusikaupunki.fi.

Jos tilaus sähköpostitse ei ole mahdollista, voi tilauksen tehdä myös tekstiviestillä tai soittamalla soittoaikana numeroon 040 6571 059. Soittoaika on 12.4 alkaen ma, ti ja to klo 8.00-9.00.

Tarvikkeita tilatessa tarvitaan seuraavat tiedot:
  • nimi ja syntymäaika
  • hoitosuunnitelma, missä ja milloin tehty
  • tuotteen nimi
  • REF – numero
  • arvioitu tarve/3 kk.
Tarvikkeiden saapumisesta ilmoitetaan potilaalle ja nouto tapahtuu potilaan kanssa sovitusta paikasta.