Uudenkaupunkin Museo
Museo

Museon kysely lapsuuden paikoista avautunut

Uudenkaupungin museo kerää tietoja Uudenkaupungin keskustan puutaloalueen asukkaiden lapsuudesta ja erityisesti lapsuuteen liittyvistä paikoista. Kysely on tarkoitettu sinulle, mikäli olet asunut, asut tai olet kuullut vaikka isovanhempien tai omien lasten kertovan paikoista, jotka olivat jotenkin merkityksellisiä lapselle Uudenkaupungin keskustassa.

Kysely tehdään netissä karttasovelluksella, johon voi merkitä paitsi niitä tärkeitä paikkoja, myös niiden nimityksiä ja tarinoita ja muistoja, jotka niihin liittyvät. Kyselyyn voi liittää myös omia aiheeseen liittyviä valokuvia. Karttakysely toimii tietokoneella, puhelimella tai tabletilla klikkaamalla alla olevaa linkkiä tai oheisen QR-koodin avulla.

Kysely on osa Uudenkaupungin museon ja Rauman museon yhteistä "Yhteiskehittämällä kulttuuriperintötietopankki" -hanketta.

Kyselyyn: https://app.maptionnaire.com/fi/7238/

Hankkeeseen liittyvää blogia voit lukea tästä linkistä.

Lisätietoa:

Jonna Junkkila, amanuenssi, Uudenkaupungin museo
jonna.junkkila@uusikaupunki.fi

tai

Noora Jokinen, tutkija Co-Creation of Cultural Heritage Databank -hanke, Rauman museo
noora.jokinen@rauma.fi