Uudenkaupunkin Museo
Museo

Museon kutsuvieraslistojen rekisteriseloste

Uudenkaupungin museo ylläpitää näyttely- ja tapahtumakutsuja varten kutsuvieraslistaa. Kaikissa listaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä museon toimistoon museo@uusikaupunki.fi
Lista koostetaan valitsemalla kutsuttavat museon sidosryhmistä tai yksittäiseen näyttelyyn liittyvistä sidoksista. Listaa käytetään tapatumakutsujen lähettämiseen ja tapahtumien vierasjärjestelyihin, ja käsittely perustuu museon tarpeeseen järjestää näyttelyilleen markkinointitapahtumia.
Kutsuvieraslista sisältää kutsuttujen henkilöiden nimet ja yhteystiedot, sekä tarpeen mukaan itse tilaisuuteen liittyviä lisätietoja. Tietoja ei luovuteta muille osapuolille.
Rekisteröitynä sinulla on oikeus:
  • saada pääsy henkilötietoihisi
  • pyytää tietojen oikaisemista
  • pyytää tietojen poistamista
  • pyytää että tietojasi ei enää käsitellä (markkinointikielto). Käyttääksesi tätä oikeutta, voit lähettää vapaamuotoisen pyynnön osoitteeseen museo@uusikaupunki.fi