Uudenkaupunkin Museo
Museo

Museoamanuenssin sijaisuus Uudenkaupungin museossa

Uudenkaupungin museossa on avoinna museoamanuenssin työsuhteen sijaisuus ajalla 25.6.2018-7.5.2019.

Uudenkaupungin museo on kulttuurihistoriallinen paikallismuseo, jolla on useita eri museokohteita sekä laajat esine- ja kuvakokoelmat. Museo huolehtii myös kuvataidenäyttelytoiminnasta kaupungin omistamassa kulttuuritalossa.

Amanuenssi vastaa museon kokoelma-, näyttely- ja opetustoiminnasta. Yhdessä muun henkilökunnan kanssa amanuenssi osallistuu myös muuhun asiakaspalveluun, tiedottamiseen jne.

Odotamme amanuenssilta yhteistyö- ja organisaatiokykyä, kykyä toimia aktiivisesti yllättävissäkin tilanteissa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Museoamanuenssin tehtävä edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa museoaineissa, museologian opintoja ja riittävää museoalan työkokemusta. Riittävistä tietoteknisistä taidoista, kuten kokemuksesta Musketti-tietokannasta ja kotisivujen ja sosiaalisen median päivittämisestä, on myös hyötyä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa, palkka KVTES:n mukainen, työaika 36t 45min/viikko.
Lisätietoa museonjohtaja Mari Jalavalta mari.jalava@uusikaupunki.fi tai 0500 718 557 (lomalla 8.-13.5.)

Hakemukset pyydetään toimittamaan 18.5.2018 klo 12 mennessä sähköisesti osoitteessa http://kuntarekry.fi/  (työavain 180945)