Demokadulla uutta puhtia Ugin keskustaan

Yksi Uudenkaupungin Demokadun kehittämiskohteista on keskustassa sijaitseva Rauhanpuisto

Demokadun tavoitteena on osallistaa laaja kirjo kaupunkilaisia ja erilaisia sidosryhmiä suunnittelemaan ja testaamaan keskustan kaupunkitilaa. Tilat syntyvät vuoropuhelussa. Esimerkiksi kadunpätkä voidaan testissä muokata viihtyisäksi kävelykaduksi sekä torille ja Rauhanpuistoon voidaan koota erilaisia oleskelutiloja ja aktiviteetteja. Asukkaat ja keskustan yrittäjät saavat omakohtaista kokemusta siitä, miten muutos voisi vaikuttaa keskustan elämään. Tavoitteena on synnyttää yhteinen kokemus, aina suunnittelusta lopputuloksen arviointiin saakka.

Kaupungin toimipaikkojen poikkeavat aukioloajat kesällä

Kaupungin toimipaikat ovat pääsääntöisesti suljettuna 2.7. – 29.7.2018.

Poikkeuksia tähän pääsääntöön on ilmoitettu seuraavasti:

Kaupungin päiväkotien ollessa suljettu 2. - 29.7., päivystys toimii päiväkoti Merilinnussa
9.7. – 9.8.

Kirjastot:
Uudenkaupungin kaupunginkirjasto
on avoinna juhannusaaton aattona 21.6.
klo 10.00 – 17.00, juhannuksena 22.- 24.6. kirjasto on suljettu. Heinäkuussa kirjasto on lauantaisin suljettu.

Kesän aukioloajat Uudenkaupungin Veden asiakaspalvelussa

Uudenkaupungin Veden toimiston asiakaspalvelu on suljettu 9.7.- 3.8.2018. Avoinna jälleen 6.8.2018.

Laskutuksen asiakaspalvelun tavoittaa 9.7.- 3.8.2018 numerosta 0407189960 Tiesithän, että kyselyt voit lähettää laskutukseen myös sähköpostilla osoitteeseen vesilaskutus[a]uusikaupunki.fi.

Muista Uudenkaupungin Veden palveluista/töissä olevista henkilöistä saat tiedon puhelinvaihteesta 02 845151 arkisin klo 8-16.

Vesikatkos Viikaistenkadulla ja Tanhuankujalla 18.6.2018 klo 9-16

Tiedote päivitetty 18.6.2018 klo 14.15

Vesikatkos Viikaistenkadulla ja Tanhuankujalla on ohi. Korjaustyöt saatiin valmiiksi suunniteltua aikaisemmin.
Korjaustyön jälkeen saattaa esiintyä väliaikaista veden värjäytymistä. Tällaisessa tilanteessa vettä on hyvä juoksuttaa hanasta kunnes se kirkastuu.
Katso lisätietoja miten vesikatkon jälkeen tulee toimia.

Pahoittelemme työstä aiheutunutta haittaa.

Puutarhajätteiden vastaanottoajoissa poikkeusta

Lauantaina 16.6. on Biolinja Oy:llä (os. Kaatopaikatie 1)  puutarhajätteiden vastaanottoa  klo 10:00-15:00.

Puutalokiinteistö myynnissä Uudenkaupungin keskustassa

Kohteessa on kaunis puutarhamainen iso piha.
Uudenkaupungin kaupunki myy vanhaa, kaavassa suojeltua puutaloa isolla puutarhamaisella omalla tontilla aivan kaupungin keskustassa os. Ylinenkatu 22. Tontilla sijaitsee myös hyväkuntoinen talousrakennus, jossa mm. saunatilat.
Tontin pinta-ala on 1917m2 ja rakennusoikeutta sillä on asemakaavassa 550+200 neliötä.

Vesikatkos Kalannin alueella 13.6.2018 klo 9-13

Vesijohtoverkoston korjaustöiden vuoksi veden jakelu on keskeytetty 13.6.2018 klo 9-13 Kalannissa seuraavilla alueilla:

Vallinkallionkuja, Ugglaskuja, Suvelantie, Kaukalokuja, Kihvelikuja, Krisuntie, Koosakuja ja Jokisivuntie.

Alueen asukkailla on mahdollisuus hakea vettä astioihin lähimmästä vesipostista, jotka löydät kartalta.

Eristyislasten retki Helsinkiin: Linnanmäki & Sealife.

Uudenkaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut järjestää erityislasten ja heidän perheille tarkoitetun retken Linnanmäelle ja Sealifeen tiistaina 26.6.2018.

Lähtö uimahallilta klo 8.00 ja kotiin lähdetään klo 17.30.
Myös naapurikunnista lapset ovat tervetulleita retkelle.

Jokainen hankkii tarvitsemansa liput ja rannekkeet itse:
Liput:
Linnanmäki: 39 €/ranneke (S-etu Prismoista 36€);
Sealife: 13 €/lapsi, 16,50/aik.

Wahlbergin museotalon kesäaika alkoi

Uudenkaupungin museon Wahlbergin museotalon kesäaika alkoi maanantaina 11.6. Museo on juhannusviikonloppua lukuun ottamatta avoinna 26.8. saakka päivittäin.
Arkisin, maanantaista perjantaihin museo on avoinna 10-17 ja viikonloppuisin 12-15.

Vesikatkos Kalannin alueella 7.6.2018 klo 9-13

Vesijohtoverkoston korjaustöiden vuoksi veden jakelu on keskeytetty 7.6.2018 klo 9-13.

Keskeytys koskee seuraavia alueita:
Suvelantie, Katantie, Männäistenkoskentie, Jokisivuntie, Krisuntie, Koosakuja, Vallinkallionkuja, Kirveskuja, Kaukalokuja ja Ugglaskuja.